1 lány meghalt, 1 pedig életveszélyben egy londoni horrorbaleset után 1

Az elhunyt 16 éves gyönyörű lány családja teljesen összetört, miután egy szörnyű autóbalesetben elvesztették kisebbik lányukat, míg 19 éves nővére élet és halál közt lebeg, és az orvosok küzdenek az életéért.

chigwell1a

Elif Kaya, aki egyébként ügyvédnek tanult, sajnos nem élte túl az ütközést, amikor Mini Cooper típusú autójukkal egy BMW-be csapódtak a Chigwell Road-on, Londonban. A baleset vasárnap hajnalban történt, valamivel 1 óra után.

A lány 19 éves egyetemista nővére, Melia Kaya, aki az autót vezette, életveszélyes sérülésekkel került kórházba. Őt a Royal London Hospital-ba szállították, ahol több műtétet is végrehajtanak rajta. A fején sérült súlyosan, állítólag a homlokán plasztikai műtétet is végrehajtottak. Szerencsére a legfrissebb hírek szerint jelenleg állapota stabil.

melia
Melia (bal) Elif (lent) Ayla (fent)

A 21 éves Ayla Osman, a lányok barátnője szintén a kocsiban volt az ütközéskor, és őt is kórházban ápolják, de állapota kielégítő. Ő szerencsésnek mondhatja magát, mivel kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A másik jármű férfi sofőrjét szintén fejsérülésekkel kezelik.

A szemtanúk elbeszélése alapján az ütközés következtében a Mini a levegőbe repül 3 utasával együtt és egy jó 1 méteres kerítés fölött átszállva egy fának csapódott. A helyszínen lévő emberek azonnal a bajba jutott utasok segítségére siettek és alig néhány perc alatt a mentők is a helyszínen voltak, akiket 1:10-kor riasztottak. Sajnos azonban a kisebbik testvér életét (aki az anyósülésen ült) már nem tudták megmenteni, ő fél órával később belehalt sérüléseibe.

chigwell

A szülők elmondása szerint a lányaik szinte elválaszthatatlanok voltak egymástól. A kisebbik lányuk pedig a Woodbridge gimnázium egyik legnépszerűbb diákja volt.

„Ez olyan igazságtalan. Nagyon jó gyerek volt. Magabiztos és erős jellem. Intelligens volt és jól tanult. Tudta, hogy mit akar elérni az életben, és érettebb volt jóval, mint a vele egykorúak.” – mesélte a lány 36 éves anyja, Demet.

„Melia-nak szerencsére nincs belső vérzése, de a karja több helyen eltört és a fejét is műteni kellett. Szerencsére az rendben lezajlott és az ő állapota stabil.” – mondta a nő a nagyobbik lányukról.

A 28 éves Pete Rippon, aki közvetlenül a baleset helyszíne mellett lakik, a következőt mesélte: „Egy hangos csattanást hallottam, így azonnal felkeltem és megnéztem, hogy mi történt. A Mini átbukfencezett a kerítésen, és a fa állította meg. Az elsők közt hívtam a mentőket a mobilomról, akik kb 10 perc alatt ki is értek. Addigra vagy 10-en próbálták kiszabadítani a kocsiban reked lányokat.”

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és arra kér minden tanút, hogy tegyen vallomást, és mondja el mit látott vagy hallott.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után