Évi £50,000-ért keres bébiszittert egy család, csak egy apró bökkenő van 1

Egy skót család évi 50 000 fontért keres bentlakásos dadust – az állás ingyen lakhatással és ellátással jár -, azonban van egy apró bökkenő, ami miatt az összes jelentkezőt elijeszti.

Évi £50,000-ért keres bébiszittert egy család, csak egy apró bökkenő van 3

Vagyis nem is olyan apró. A kétségbeesett szülők már 5 babysittert vesztettek el 12 hónap alatt a házban történő „természetfeletti tevékenységek”, például furcsa hangok, és üvegek indokolatlan összetörése miatt.

A pár a közösségi média segítségét kérte az ügyben, abban reménykedve, hogy így már fognak találni valaki, aki elég bátor ahhoz, hogy beköltözzön a „kísértetjárta” skóciai házukba – és remélhetőleg ő tovább is bírja majd, mint az elődjei.

Az álláshirdetés a childcare.co.uk oldalon jelent meg múlt héten, és egy 5 és 7 éves gyerek mellé keres dadust a család hatalmas házába, ahonnan állítólag gyönyörű kilátás nyílik a skót határra. A nyertes jelentkező az ellátás mellett évi 50 000 fontot kap majd, azonban hosszabb időszakokat egyedül kell majd tölteni hozzá a házban a gyerekekkel, heti négy éjszaka, hétfőtől péntekig.

A hirdetés szerint a napi feladatokban benne lenne a reggelikészítés, a gyerekek felkészítése az iskolára, a reggeli és délutáni fuvar, a házi feladat ellenőrzése és a gyerekek lefektetése. Ezen felül a nyertes jelentkező saját szobát kap külön bejáratú fürdőszobával és konyhával, valamint évi 28 nap fizetett szabadság is jár.

A szülők szerint már több dadusjelölt is érdeklődött, de hivatalosan még senki nem nyújtotta be a jelentkezését a május 29 óta az oldalon lévő hirdetésre. A honlap egyébként direkt arra lett kitalálva, hogy a szülők keresgélhessenek dadák, babysitterek, privát iskolák, ovik és egyéb gyermekellátási szolgáltatások között.

Az oldalt 2009-ben indították, azóta már 1,5 millió felhasználója van. Az alapító, Richard Conway azt mondta a hirdetésről: „Amikor láttuk az álláshirdetést, nagyon meglepődtünk. Néhányan az irodában elég szkeptikusak voltak, de miután beszéltünk a korábbi dadusokkal, kiderült, hogy abszolút igaz a történet. Már rengeteg családnak segítettünk találni munkaerőt, azonban ez messze a legérdekesebb sztori, amit eddig láttunk. A család biztosított róla, hogy az égvilágon semmi baj nem fog történni a házban a babysitterrel, azonban az biztos, hogy erős idegzet kell hozzá.”  Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után