Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 1

A Heathrow repülőtér egyik járatának utasait evakuálni kellett a repülőgépről, miután a British Airways barcelonai járatán „valami ismeretlen szagú anyag” kezdett terjengeni a levegőben.

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 3

A katasztrófavédelem azonnal reagált az incidens kapcsán tett bejelentésre, amint a gép leszállt Londonban. Az interneten közzétett felvételeken és fényképeken több tűzoltóautó és rendőrautó látható az 5-ös terminál közelében, miközben több tucat utas várakozik a gép közvetlen környezetében.

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 4

A segélyszolgálat egyik szóvivője szerint nem észleltek magas vegyi értékeket a repülőgép utasterében, és úgy tudni senkinek nem lett komolyabb baja az incidens következtében. Egy személy azt írta a történtek kapcsán, hogy „másfél órán át be voltak zárva a repülőbe”, míg egy másik pedig Twitteren ezt írta: „Ma este nagy rendőri művelet volt a Heathrow 5-ös termináljánál”.

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 5

„Valamiféle füst vagy fura szag kezdett el terjengeni a pilótafülkében, és emiatt többen rosszul lettek, többek közt a személyzet egyes tagjai is. Ennél többet nem árultak el, most meg az egyik kapuhoz terelnek mindenkit…” – írta közösségi oldalán egy másik utas.

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 6

A londoni tűzoltóság szóvivője elmondta, hogy valamiféle füstről érkezett bejelentés a repülőgép belsejében, majd hozzátette: „Az erre kiképzett csapat átvizsgálta a repülőgépet, és nem talált emelkedett értékeket és semmilyen káros anyagra utaló jelet.”

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 7

“Azt még nem tudni minden kétséget kizáróan, hogy vannak-e sérültek, de az biztos, hogy semmi komoly.”

A Heathrow reptér szóvivője ezt mondta: „Csapataink reagáltak egy ma délután jelentett incidensre. Az eset mostanra megoldódott. Elnézést kérünk utasainktól az esetleges kellemetlenségekért.”

Evakuálni kellett egy repülőgép összes utasát a londoni Heathrow reptéren, miután többen rosszul lettek 8

A British Airways szóvivője pedig ezt nyilatkozta a történtek kapcsán: „Ügyfeleink és személyzetünk biztonsága mindig a legfontosabb számunkra. Ez a repülőgép a szokásos módon landolt a Heathrow repülőtéren, miután egy műszaki problémáról érkeztek jelentések. Az utasok a lépcsőkön keresztül biztonságos körülmények közt szálltak ki a repülőgépből, ettől függetlenül elnézést kérünk tőlük az utazásuk során tapasztalt késésért és kellemetlenségért.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után