Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 1

A bulizni vágyók először térhettek vissza a tánctérre hivatalos keretek között Angliában, most, hogy a járvány remélhetőleg kezd már végre lecsengeni.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 3

Egy próba rendezvény keretein belül összesen 6000 ember bulizhat egy jót a hétvégén „úgy mint régen”. Az esemény péntek és szombat este két egymást követő bulit foglal magában, ahova minden este 3000 fő léphet be összesen. A Club Night Circus rendezte pénteken Liverpoolban, a Bramley-Moore Dock raktárában az „első tánc” névre keresztelt első eseményt.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 4

A résztvevőknek egytől egyig friss negatív Covid teszttel kellett rendelkezniük, viszont cserébe az eseményen nem kellett betartani semmilyen távolságtartásra vonatkozó szabályt, és maszkot sem kellett viselni.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 5

Rengetegen azt remélik, hogy ezen a próba rendezvényen gyűjtött tapasztalatok segítenek majd abban, hogy az ország többi részén is újra megnyithassanak a klubok, és hogy hasonló nagyobb eseményeket, koncerteket lehessen végre újra szervezni.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 6

A helyszínen és a képeken is egyértelműen kivehető volt, hogy az emberek mennyire felszabadultak voltak, és mennyire örültek, hogy végre újra a barátaikkal szórakozhatnak. Rengetegen ölelgették puszilgatták egymást a jó hangulat közepette.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 7

Sokan voltak olyanok is akik valakinek a nyakába ülve élvezték a jobb kilátás adta örömöket. A fellépők közt volt DJ Yousef, Lewis Boardman, Sven Vath, The Blessed Madonna és Jayda G is. Szombaton az egyik legnevesebb sztárvendég Fatboy Slim lesz.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 8

A helyszínen a sorban várakozva Elliott Cause (20), a liverpooli egyetem hallgatója, azt mondta: „Úgy érzem, hogy ez egy nagy pillanat az Egyesült Királyság számára. Úgy érzem, hogy az egyetemi diákok már nagyon szenvedtek az ilyen bulik nélkül, és ez jót fog tenni mindenkinek. Ha csak körbenézel látod, hogy az emberek mennyire fel vannak pörögve, szinte tapintani lehet a sok pozitív energiát.”

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 9

Sam Newson, az esemény producere szerint ez az esemény „létfontosságú”, miután az iparágat az elmúlt évben elég rendesen „megtizedelték”.

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 10

„Az elmúlt 12 hónap katasztrófa volt. Van olyan kollégám, aki elvesztette a házát, hihetetlenül nehéz volt mindenki számára, ezért rendkívül fontos, hogy ezt az egészet visszaállítsuk a régi kerékvágásba. Bármely esemény különleges, de a sok munka amit beletettünk, és hogy több mint 12 hónap után ez az első ilyen rendezvény az országban, még különlegesebbé teszi.”

Először tért vissza a bulizni vágyó tömeg a tánctérre Angliában: a fergeteges buli képekkel 11

A tudósok vizsgálják azt is, hogy a beltérben keveredő és táncoló tömeg növeli-e a Covid-19 terjedésének kockázatát. A levegő minőségét és mozgását is figyelték a Loughborough Egyetem által vezetett tanulmány részeként, hogy világos útmutatást teremtsenek az ehhez hasonló események megtervezéséről és lebonyolításáról a kockázat minimalizálása érdekében.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után