Előkerült a videó, amin a 3 terrorista ámokfutását megállítják a londoni rendőrök 1

Előkerült egy felvétel, amin látszik, ahogy a felfegyverkezett rendőrök tüzet nyitnak, és lelövik a 3 terroristát a múlt heti támadásban.

Előkerült a videó, amin a 3 terrorista ámokfutását megállítják a londoni rendőrök 3

Kicsin múlott, hogy nem késelték meg azokat a rendőröket is, akik végül megállították a támadókat szombat este. A videón látszik, ahogy az ámokfutók feléjük rohannak, és megpróbálják őket is megsebesíteni, ekkor nyitottak rájuk tüzet, hogy megvédjék saját testi épségüket is.

8 rendőr is rájuk lőtt, és sikeresen végeztek is mindhárom terroristával, percekkel azután, hogy furgonjukkal a járókelők közé hajtottak, majd kiszállva elkezdték késsel támadni az embereket. A videofelvétel a közösségi médián terjedt el, és a népszerű szórakozónegyedben, a Borough Marketnál készült. Azóta megerősítették, hogy a felvétel valódi. Látszik rajta mind a három terrorista, Khuram Butt, Rachid Redouane, és Youssef Zaghba is, ahogy először egy pubba akarnak bemenni, de a hely ajtaja el van barikádozva.

Így aztán egy arra járó fiatal férfit támadnak meg. Egy másik arra járó egy széket dob nekik, hogy megpróbálja megállítani őket, eztán jön be a képbe a rendőrségi furgon. Három rendőr ugrik ki belőle, és a férfi segítségére sietnek. Ha hezitáltak is bármennyit, a felvételen nem látszik – olyan gyorsan rohantak oda, hogy az egyik rendőr még fizikailag neki is ütközött az egyik terroristának, és mindketten elestek. Eközben egy másik támadó megpróbált késsel megsebesíteni egy másik rendőrtiszteket, aki hátrált, majd célzott, és lőtt.

https://www.youtube.com/watch?v=kwD4ekdlbBI

A másik támadó még mindig a földön feküdt – még 20 másodperc se telt el azóta, hogy a rendőrök kiugrottak a furgonból -, a vele összeütközött rendőr pedig majdnem 3 tucat lövést adott le rá, főleg mivel azt hitte, öngyilkos mellényt visel. Eközben még két rendőrautó érkezett a helyszínre. Úgy tudni, a támadás utána rendőrök egyből visszatértek a járőrhelyükre.

A rendőrség később nyilatkozatot adott ki, mivel a törvény szerint minden leadott lövés után nyomozást kell indítani. „Megerősítjük, hogy összesen 46 lövést adott le 8 rendőrtiszt – hárman a City of Londontól, öten pedig a Metropolitan rendőrségtől voltak jelen. Még vizsgáljuk a biztonsági kamerás felvételeket, amelyek releváns információkkal szolgálnak az incidensről.” Azt is hozzátették, hogy tisztában vannak vele, hogy a felvételek elterjedtek a közösségi oldalakon.    Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után