Élő adásban ájult el és esett össze a királynő koporsóját őrző egyik őr 1

A királyi testőrség egyik tagja, aki a királynő koporsójára vigyázott a Westminster Hallban annak első ott töltött éjszakáján, hirtelen összeesett.

Élő adásban ájult el és esett össze a királynő koporsóját őrző egyik őr 3

A férfi a néhai uralkodó koporsójának közvetlen közelében állt, amikor hirtelen a padlóra zuhant, és úgy tűnt, el is ájult. Az élő adásból kivágott felvétel, amelyet hajnali 1 óra körül tettek közzé a közösségi médiában, megörökítette az ominózus jelenetet.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az élő adást gyorsan átkapcsolták az épület külső részét vevő egyik kamera képére. Ezt követően legalább egy órán keresztül nem is folytatódott az élő közvetítés az épület belsejében zajló eseményekről.

Élő adásban ájult el és esett össze a királynő koporsóját őrző egyik őr 4

A feketébe öltözött őr egy ünnepi botot tartott a kezében, amikor összeesett, a közeli tisztek pedig gyorsan a segítségére siettek, amikor meglátták, hogy baj van. Az ünnepi egyenruhás katonák állandó, 24 órás virrasztást tartanak a királynő koporsója körül.

Élő adásban ájult el és esett össze a királynő koporsóját őrző egyik őr 5

Az őröknek az emelvény négy sarkán teljesen mozdulatlanul kell állniuk és bár 20 percenként változtatják a pozíciójukat, összesen 6 órát kell egy helyben állva őrködniük, mire jön a váltás.

Ez azt követően történt, hogy tegnap délután a királynő koporsóját keresztül szállították London központján, és átvitték a Buckingham-palotából. Károly király a koporsó mögött sétált a királynő többi gyermekével és fiaival, Vilmos herceggel és Harry herceggel.

 

Délután 3 óra körül érkeztek meg a Westminster Hallba, ahol a királynő a hétfői temetéséig marad majd. Egészen addig bárki megtekintheti a koporsót és leróhatja tiszteletét, amennyiben hajlandó végig állni az elképesztő méretűre duzzadt sort.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után