A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 1

Erzsébet királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba, ahol hétfőn megtartott temetéséig lesz majd. Őfelségét gyermekei és unokái kísérték el, amikor utoljára hagyta el a Buckingham-palotát.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 3

Károly király a koporsó mögött haladt nővére, valamint két testvére, András és Edward herceg oldalán a megható 38 perces menet ideje alatt. Mögöttük Vilmos és Harry hercegek egymás mellett haladtak a néhai uralkodó másik unokájával, Peter Phillipsszel. A királyné, a walesi hercegnő, a sussexi hercegnő és a wessexi grófnő együtt követték őket.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 4

A királynő koporsóját a George Gun Carriage-en szállították, amely VI. György király koporsóját is szállította a Sandringham-templomból a Wolferton Station-re 1952 februárjában, és az anyakirálynő temetésén is használták 2002-ben.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 5

Gyászolók tízezrei özönlöttek a gyászmenet helyszínére, hogy lássák Őfelsége koporsóját, amint elhagyja a hivatalos rezidenciát, ahol élete nagy részét töltötte. A Horse Guards Parade-nél sokan zokogva tapsoltak a koporsó és a felvonulás láttán, amint az beérkezett a hatalmas felvonulási területre, miközben a Big Ben harangjai minden percben megszólaltak.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 6

A Parlament előtti tömeg tapsolt, miután a menet áthaladt a Westminsteri palota kapuján. A koporsót a Carriage Gates bejáratán keresztül vitték be a birtokba, és a New Palace Yard-on haladtak át vele.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 7

A királynőt családja kíséretében ezennel átadják a nemzetnek és mindenki megtekintheti a koporsót, egészen az állami temetés napjáig, ami hétfőn lesz majd esedékes.

A királynő koporsója megérkezett a Westminster Hallba: elképesztő 15 km hosszú sorra számítanak 8

Várhatóan százezrek állnak majd közel 10 mérföldes sorban, hogy leróják tiszteletüket Nagy-Britannia leghosszabb ideig uralkodó uralkodója előtt.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után