Elkapták és lecsukták a bűnbandát Angliában, akik illegális műtétek során nemi szerveket és egyéb testrészeket amputáltak emberekről 1

Egy volt sebészasszisztens illegális kasztrálásokat és egyéb hajmeresztő műtéteket hajtott végre barátjával, és ráadásul sokszor élőben közvetítette azokat egy „eunuch maker” néven üzemeltetett weboldalon jelentős összegeket zsebre téve mindezért – derült ki a bírósági tárgyaláson.

Elkapták és lecsukták a bűnbandát Angliában, akik illegális műtétek során nemi szerveket és egyéb testrészeket amputáltak emberekről 3

A 61 éves David Carruthers és a 37 éves Janus Atkin súlyos testi sértés vádjában bűnösnek vallották magukat a bírósági meghallgatáson. Az elkövetőket egy 10 fős társaság további tagjaival együtt találták bűnösnek tiltott operációk végrehajtásában, például hímvesszők és herék levágásában, elszorításában továbbá tűk és egyéb eszközök nemi szervekbe való szurkálásában.

Carruthers korábban azt is elismerte, hogy 2017 novemberében eltávolították Atkin egyik heréjét másik társukkal, Ashley Williamsszel (31) közösen. A beavatkozásokat a 46 éves norvég Marius Gustavson utasítására hajtották végre, aki 200 000 fontot keresett azzal, hogy a kasztrálásokról és más extrém műtétekről készült videókat közzétette a dark weben.

Az online térben „Eunuch Maker” néven ismert, tolószékbe kényszerült Gustavson korábban eltávolította a saját hímtagját és az egyik mellbimbóját, sőt arra kényszerítette az NHS-t, hogy amputálja bal lábát, miután szándékosan két órára szárazjégbe helyezte azt. A műtétek és az elkövetett bűncselekmények egy olyan szubkultúrához kapcsolódnak, ahol a férfiak úgynevezett „nullo”-vá válnak ami a genitális nullázás rövidítése, ami a pénisz és a herék eltávolítását jelenti.

Elkapták és lecsukták a bűnbandát Angliában, akik illegális műtétek során nemi szerveket és egyéb testrészeket amputáltak emberekről 4

Damien Brynes (36) férfi prostituáltat, aki egy zöldséghámozó késsel távolította el Gustavson hímtagját, már öt év börtönbüntetésre ítélték, míg Jacob Crimi-Appleby (23) nevű bűntársát három év és nyolc hónap börtönbüntetésre ítélték, mert lefagyasztotta Gustavson lábát, ami miatt azt amputálni kellett.

A 46 éves Nathaniel Arnold volt ápolót pedig két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, mert szikével részben eltávolította Gustavson mellbimbóját.

A 28 éves román Ion Ciucur pedig, aki egy szállodában dolgozik a skóciai Gretna Greenben, beismerte, hogy bűnrészes súlyos testi sértés okozásának kitervelésében, és részt vett több kasztrálásban és más testmodifikációk megszervezésében. Az elbeszélések alapján ő is „Gustavson belső körének egyik tagja”.

Arnold azt is elismerte, hogy lidokaint lopott el, miközben ápolóként dolgozott a Chelsea and Westminster Kórházban 2016 januárja és 2022 januárja között, és extrém pornográf képeket birtokolt. Gustavson állítólagos „jobbkeze” Peter Wates (66) sebész elismerte, hogy bűnrészes súlyos testi sértések elkövetésében. Azt mondták, sebészként jelentős szerepet vállalt számos operációban.

Gustavson bűnösnek vallotta magát abban is, hogy 2017 januárja és 2020 januárja között két szeméremsértő videót készített és terjesztett egy fiatal gyermekről. A lefülelt 10 főből álló csoport legalább 29 extrém testmódosítást hatott végre, és emellett testrészek eltávolítását és testrészekkel való kereskedelmet is folytatott.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után