Vérvörösre változott egy patak színe Angliában, és senki nem tudja mi történt 1

Egy birminghami patak színe élénkpirosra változott, és mindenki vakarja a fejét, hogy mi történhetett.

Vérvörösre változott egy patak színe Angliában, és senki nem tudja mi történt 3

A furcsa eseményt tegnap reggel a birminghami Perry Common Meadows-ban vette észre a helyi lakosság egyik tagja. A birminghami városi önkormányzat környezetvédelmi nyomozói most vizsgálatot indítottak az ügyben.

Perry Common Ward tanácsosa, Jilly Bermingham a következőt írta az X-en: „Felhívták a figyelmemet a Perry Common Meadows-i furcsa eseményre, amit most alaposan kivizsgálunk.”

A víz színe mára már nagyjából olyan mint volt, de a folyásirányban lejjebb még mindig látható valamilyen mértékben a vörös elszíneződés. Mrs. Bermingham ezt nyilatkozta a BirminghamLive-nak: „Lementek a környezetvédelmi szakértők, hogy megnézzék, mi történt.”

Vérvörösre változott egy patak színe Angliában, és senki nem tudja mi történt 4

Egyelőre nem tudom pontosan megmondani, mi az, ami ezt okozta. Nekem csak tegnap este szóltak róla. Főleg azért posztoltam ezzel kapcsolatban az X-re, hogy figyelmeztessem az embereket, nehogy váratlanul érje őket és nagyon megijedjenek, ha lemennek oda.”

„Még várom a szakértői véleményt, hogy mi okozta, és remélem, ma vagy holnap visszajeleznek. Sürgős lépéseket fogunk tenni annak tisztázása érdekében, hogy mi történt pontosan, de amíg a szakértők nem reagáltak, én sem tudok többet mondani. Ha festékről lenne szó, nagyon sok kellene belőle ahhoz, hogy ilyen sötét elszíneződést okozzon. Nem tudom, hogy esetleg valamiféle kémiai reakció lehet-e.” – tette hozzá.

Vérvörösre változott egy patak színe Angliában, és senki nem tudja mi történt 5

Természetesen rengeteg komment érkezett a fura jelenség láttán:

„Mi a fene ez? Úgy néz ki, mint egy horrorfilm kezdete!” – írta Brandwood and  Kings Heath tanácsosa, David Barker.

Tavaly júliusban az észak-staffordshire-i Trent folyó egyik szakasza élénk narancssárgára és kékre változott, miután véletlenül nagy mennyiségű ruhafesték került a vízbe. A Környezetvédelmi Ügynökség megnyugtatta a lakosságot, hogy a környék élővilága nem került veszélybe, és a minták nem adnak okot aggodalomra.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után