Egymásnak ment a Wizz Air két gépe a repülőtéren felszállás előtt 1

A Wizz Air légitársaság egyik járata, amely a keddi nap folyamán szállt volna fel a romániai suceavai repülőtérről, összeütközött szintén a Wizz Air légitársaságnak egy másik járatával.

Egymásnak ment a Wizz Air két gépe a repülőtéren felszállás előtt 3

A legfrissebb értesülések szerint a Wizz Air egyik repülőgépének szárnya, amely épp Suceavából indult volna Dortmundba, egy másik repülőgép hátuljába akadt bele. Az incidensnek szerencsére nem voltak sérültjei, azonban a Dortmundba tartó járat utasait így kénytelenek voltak leszállítani a repülőgépről.

A légitársaság szóvivője megerősítette, hogy a Suceava–Dortmund-járat minden utasa sértetlen maradt. Az épp felszállni készülő gépen összesen 174 utas tartózkodott a koccanás pillanatában.

Egymásnak ment a Wizz Air két gépe a repülőtéren felszállás előtt 4

„A Wizz Air megerősíti, hogy a W6 4692-es számú, Suceavából Dortmundba tartó járata összeütközött egy másik, szomszédos helyen parkoló Wizz Air repülőgép jobb oldali vízszintes stabilizátorával, miközben kigurult a parkolóhelyéről. Az utóbbi gép fedélzetén a baleset pillanatában nem tartózkodtak utasok” – írta a közismert légitársaság a keddi közleményében.

„A Wizz Air pótgépet biztosít az érintett járat utasai számára, és az utasokat még a mai nap folyamán eljuttatja úti céljukhoz. A Wizz Air elnézést kér az érintett utasoktól, és biztosít minden ügyfelet arról, hogy a légitársaság számára továbbra is elsődleges fontosságú az utasok, a személyzet és a repülőgépek biztonsága” – tette hozzá a vállalat.

Egymásnak ment a Wizz Air két gépe a repülőtéren felszállás előtt 5

„Az utasok, akik Dortmundba repültek volna, biztonságosan kiszálltak, csak anyagi kár keletkezett” – olvasható a suceavai repülőtér vezetősége által kiadott sajtóközleményben.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után