Egyetlen egyszerű mozzanattal most 205 fontot tehet zsebre szinte bárki „ingyen” Angliában – de már csak egy rövid ideig 1

Martin Lewis nemrégiben elárulta, hogy a szemfüles ügyfelek most 205 fontot tehetnek zsebre (tulajdonképpen ingyen) egy közismert banktól – de ehhez gyorsnak kell lenni.

Egyetlen egyszerű mozzanattal most 205 fontot tehet zsebre szinte bárki „ingyen” Angliában – de már csak egy rövid ideig 3

A Money Saving Expert alapítója és egyben az ITV egyik műsorvezetője sürgős figyelmeztetést tett közzé, hogy az HSBC „advance account” típusú számlájához kötött ajánlat ma (november 6-án, hétfőn) éjfélkor jár le.

Az ügyfeleknek nem kell bankot váltaniuk a pénz megszerzéséhez, viszont az ingyen lóvé megkaparintásához egy kis „ravasz pénzügyi varázslatra” van szükség – nyilatkozta Mr. Lewis. Az X-en (korábban Twitter) Lewis a következőket mondta: „Figyelem, Sürgős. Teljesen INGYEN 205 GBP, nem kell bankot váltani, hogy megkapjuk.”

„Sokaknak sikerült, és azt mondják, hogy ez nem is bonyolult (de lépésről lépésre kell követni). Viszont kezdek aggódni, hogy hamarosan megszüntetik ezt a lehetőséget, szóval minél előbb nézze meg, akit érdekel, hogy működik-e.”

Kicsit később egy frissítésében hozzátette: „Úgy tűnik, a tweetem után nem sokkal be is jelentették, hogy HÉTFŐ éjfélkor lezárul ez a lehetőség. Szóval gyorsan intézze, aki tudja.”

A pénz megszerzésének első lépése egy HSBC Advance account névre hallgató számla megnyitása. Lewis kihangsúlyozta, hogy nem szükséges bankot váltani, csak meg kell nyitni a számlát, és összesen 1500 fontot befizetni rá.

Ez ráadásul megtehető kisebb összegek befizetésével, amelyeket aztán leveszünk és újra a számlára utalgatunk egészen a küszöbérték összeg eléréséig, tehát például 100 fontot oda vissza utalgatunk 15-ször. Tehát nem szükséges, hogy egy összegben rendelkezésünkre álljon 1500 font a szóban forgó összeg megszerzéséhez.

Az ügyfeleknek emellett öt tranzakciót is végre kell hajtaniuk a számlanyitástól számított 60 napon belül. Ez azonban akármi lehet, akár 5 db gyümölcsöt is vehetünk valahonnan egyenként. A mobilalkalmazásba is be kell jelentkezni, és végül meg kell nyitni a csak alkalmazásként futó HSBC Global Money multi-currency account, és megrendelni a hozzá tartozó bankkártyát.

Ezzel 125 GBP ingyenesen üti a markunkat a feladatok elvégzését követő 20 napon belül. Egy extra ingyenesen megkaparintható 80 GBP-ért pedig az ügyfelek nyithatnak egy Global Money debit card account-ot. A maximális összeg megszerzésének teljes és részletesebb leírása angolul a Money Saving Expert honlapján található.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után