Több száz fontot lehet "ingyen" begyűjteni egy egyszerű kis "trükkel" a bankoktól Nagy-Britanniában 1

Martin Lewis egyik követője, aki igyekszik mindig megfogadni a pénzmegtakarítási szakértő tippjeit, elárulta, hogyan sikerült mindössze három hónap alatt 710 fontot szerezniük bankjuktól, miután megfogadták a pénzügyi guru honlapján található tanácsokat.

Több száz fontot lehet "ingyen" begyűjteni egy egyszerű kis "trükkel" a bankoktól Nagy-Britanniában 3

A szóban forgó személy és felesége együtt több száz fontot keresett, kihasználva egy egyszerű trükköt, amihez egyébként rengetegen hozzáférnek, ami leegyszerűsítve annyi, hogy bankszámlát váltottak. Több bank ingyenes készpénzt és egyéb jutalmakat kínál, ha valaki átvált és náluk nyit számlát, és ezzel a módszerrel akár egymás után többször is „egész szép kis” összegeket lehet begyűjteni.

A MoneySavingExpert weboldallal kapcsolatba lépve a Sam nevű felhasználó ezt írta: „Az elmúlt három hónapban a feleségemmel háromszor váltottunk bankszámlát, és hamarosan megkapjuk a harmadik új számlanyitási bónuszt, amivel együtt összesen 710 GBP-ot kerestünk.”

Más „ügyeskedők” is leírták, hogy mennyit kerestek ugyanezzel a technikával, és az egyik férfi azt is elárulta, hogy feleségével együtt nem kevesebb, mint 5300 fontot zsákmányoltak az elmúlt hét év alatt ezzel a módszerrel. A MoneySavingExpert azt tanácsolja mindenkinek, hogy használják a Current Account Switch Service (CASS) szolgáltatást az egyik bankról a másikra való áttéréshez.

A szolgáltatás segítségével bárki gond nélkül mozgathatja a pénzét, a csoportos beszedési megbízásokat és az állandó átutalásokat. Ne feledje azonban senki, hogy az ingyen készpénzes ajánlatok egy része csak akkor érvényes, ha a kérdéses számlához meghatározott számú állandó megbízás vagy csoportos beszedési megbízás kerül beállításra. Az ily módon készpénzt kínáló bankok közé tartoznak többek közt, a NatWest/RBS, a First Direct és a Halifax is.

NatWest/Royal Bank of Scotland

A testvérbankok 200 fontot kínálnak azoknak, akik másik bankról átváltva nyitnak folyószámlát. Csak 1250 GBP-t kell befizetned a számládra, és 60 napon belül be kell jelentkezned a mobil alkalmazásba, hogy hét napon belül megkapd a bónuszt.

First Direct

Ez a bank 175 GBP „üdvözlő bónuszt” kínál azoknak, akik a CASS-t használják a váltáshoz. A jogosultsághoz 1000 GBP-t is be kell fizetnie a számlanyitástól számított három hónapon belül. Az ajánlat nem elérhető azon személyek számára, akik korábban First Direct számlával már rendelkeztek, vagy akik 2020. január 1-jén vagy azt követően nyitottak HSBC folyószámlát.

Halifax

Azok, akik Halifaxra váltanak, 150 GBP-t kaphatnak a váltás befejezését követő három napon belül, és akár további 75 GBP pénzvisszatérítést is kaphatnak, ha három hónapon keresztül havonta 750 GBP-t költenek el. Ehhez a bónuszhoz augusztus 31-ig kell váltani.

Néhány dolgot azonban szem előtt kell tartani, ha azt tervezed, hogy egy kis plusz pénzt keresel a fiókváltással. Ne tedd, ha fontos hitelkérelmed érkezik, például jelzáloghitel, mivel a váltás hatással lehet hitelképességedre. Érdemes emellett néhány évre visszamenőleg a bankszámla kimutatásokat is letölteni arra az esetre, ha a jövőben szükség lenne rájuk.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után