Alvás közben gyújtottak fel egy hajléktalan férfit az út szélén egy felüljáró alatt Közép-Angliában 1

Súlyosan megsérült egy férfi Birminghamben, aki minden valószínűség szerint egy hajléktalan, miután álmában felgyújtották.

Alvás közben gyújtottak fel egy hajléktalan férfit az út szélén egy felüljáró alatt Közép-Angliában 3

A nyomozók szerint a harmincas éveiben járó áldozat egy felüljáró alatt aludt épp, amikor támadója odament hozzá, meggyújtotta az ágyneműjét, majd a lángoló paplannal teljesen befedte. Az eset néhány héttel ezelőtt egy keddi napon, valamivel este 9.20 után történt azon a helyen, ahol a Hockley Hill autópálya áthalad a Boulton Middleway felett, nem messze a városközponttól.

A férfi az arcán és a kezén életveszélyes sérüléseket szenvedett a kegyetlen támadás következtében, állapota továbbra is stabil. A West Midlands-i rendőrség közzétett egy képet egy e-robogót használó férfiről, akit most próbálnak felkutatni az incidens kapcsán.

A helyi rendőrség közleményében azt írták: „Tudjuk, hogy ez a kép nem túl tiszta, és azon dolgozunk, hogy további CCTV felvételeket találjunk az illetőről, de reméljük, hogy ez a kép is elég ahhoz, hogy valaki hasznos információval álljon elő a képen lévő személy hollétét illetően.”

Azt is leírták, hogy a képen látható férfi „fehér, durván 165 cm magas, fehér mellényt, fehér kapucnis pulcsit, fekete kesztyűt, szürke melegítő alsót, fekete cipőt és láncot viselt a támadás idején”.

További részleteket egyelőre nem közöltek az esettel kapcsolatban, például azt sem, hogy a feltételezett támadó egyedül volt-e vagy másokkal együtt követték el ezt a szörnyű bűntettet, amely valószínűleg örökre mély nyomot hagy az áldozatban.

Az ügyön dolgozó nyomozók arra kértek mindenkit, aki információval rendelkezik akár az incidenssel kapcsolatban, akár a támadó személyazonosságát illetően, vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal, amilyen hamar csak lehet.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után