Egy újszülött kislány holttestét találták egy kocsma WC-jében Angliában 1

Egy újszülött kislányt sajnálatos módon vasárnap holtan találtak egy angliai kocsma vécéjében, Leeds városától nem messze egy kis településen.

Egy újszülött kislány holttestét találták egy kocsma WC-jében Angliában 3

Rendőrségi járművek egész sora gyűlt össze a Leeds melletti kis településen, Oultonban található Three Horseshoes pub előtt, egy „súlyos incidens” nyomán vasárnap délután. Hétfő reggel hozták nyilvánosságra, hogy a mentőket és a rendőrséget is kivezényelték a helyszínre, miután egy csecsemőt találtak a pub WC-jében.

Ez elhunyt csecsemő édesanyjának keresése jelenleg is folyik a minden bizonnyal számára is „hatalmas traumát okozó megpróbáltatás” után. A nyugat-yorkshire-i rendőrség arra kérte a nőt, hogy azonnal jelentkezzen, mert nagyon aggódnak az egészségi állapota miatt.

Egy újszülött kislány holttestét találták egy kocsma WC-jében Angliában 4

A mentők 16 óra 45 perc körül értek a helyszínre a Three Horseshoes pubhoz, de a kislányt már nem lehetett megmenteni, a helyszínen halottnak nyilvánították. A csecsemő halálának okát illetően egyelőre nem árultak el további részleteket.

Az incidens idején a kocsmában tartózkodó vendégek dicsérték a személyzetet, hogy „ezt a rendkívül nehéz helyzetet is tudták kezelni, méghozzá anélkül, hogy riadalmat vagy pánikot keltettek volna” a jelen lévők körében.

Egy újszülött kislány holttestét találták egy kocsma WC-jében Angliában 5

A Three Horseshoes pub vezetősége az eset után közleményt adott ki a Facebookon: „Biztosak vagyunk benne, hogy találgatások mennek arról, hogy mi történt ma a létesítményünkben. Ebben a pillanatban csak annyit tudok mondani, hogy sajnálunk mindenkit, aki itt volt, amikor ez az egész történt, és mindazokat, akik be szerettek volna hozzánk jönni, de nem tudtak.”

„Hatalmas köszönet azoknak, akik segítettek nekünk, miközben mi egy csapatként küzdöttünk, ez tényleg olyan dolog, amiért mindenki dicséretet érdemel.”

James Entwistle, a nyugat-yorkshire-i rendőrség munkatársa arra kérte az anyát, hogy sürgősen lépjen kapcsolatba velük, vagy legalább kérjen orvosi segítséget.

„Ez egy tragikus eset, és arra kérjük a kislány édesanyját, hogy sürgősen forduljon hozzánk vagy kérjen orvosi segítséget, mivel egy rendkívül traumatikus megpróbáltatáson ment keresztül, és maga is kezelésre szorulhat. Az incidenssel kapcsolatos vizsgálatok továbbra is folyamatban vannak az NHS és több másik partnerünk bevonásával, de legfőbb prioritásunk továbbra is az édesanya jóléte és biztonsága.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után