Egy terhes nőt szúrtak halálra Londonban, és a babáját a helyszínen kellett megszülnie 1

Egy terhes nőt megkéseltek London déli felén, Croydon területén a szombati nap folyamán. Az incidens során a nőnek a helyszínen kellett megszülnie gyermekét, azonban eközben belehalt a sérüléseibe.

A helyszínre kiérkező mentősök minden erőfeszítése ellenére képtelenek voltak megmenteni a mindössze 26 esztendős fiatal nő életét, aki a legfrissebb információk szerint már nyolchónapos terhes volt. A gyermeket az orvosok még éppen időben meg tudták menteni, és azonnal egy közeli kórházba szállították, ám az állapota még mindig kritikus.

Egy terhes nőt szúrtak halálra Londonban, és a babáját a helyszínen kellett megszülnie 3

Kelly-Mary Fauvrelle gyermekét már a mentősök segítették a világra a szombat hajnali órákban. A rendőröket már a mentősök riasztották hajnali fél négy magasságában, és ekkor a leendő anyukának már szívrohama volt. A támadás a Raymead Avenuen történt.

A gyilkosságot követően egy 37 esztendős férfit fogott el a rendőrség, aki kapcsolatba hozható a támadással. A rendőrség ezt követően letartóztatott egy 29 éves férfit is gyilkosság gyanúja miatt, és őrizetbe vették.

A nő a Facebookon az egyik legutolsó posztjában egy ultrahangfotót osztott meg mely mellé ezt írta: „Boldog Valentin napot kincsem, már alig várjuk, hogy találkozzunk.”

Egy terhes nőt szúrtak halálra Londonban, és a babáját a helyszínen kellett megszülnie 4

„A rendőrség járőrei és a londoni mentőszolgálat emberei egyaránt a helyszínen voltak, ahol egy 26 éves nőt találtak szúrt sebekkel, aki nyolc hónapos terhes volt. A mentősök hiába próbáltak meg mindent, a lányt már nem tudták megmenteni, azonban a gyermekét sikerült a világra hozni, majd rögtön kórházba is szállították. Az állapota egyelőre kritikus.” – nyilatkozta az incidenst követően a Scotland Yard egyik szóvivője.

A szomszédok akiket teljesen megdöbbentett az eset, azt mondták, hogy a házban, ahol a gyilkosság történt, három nő lakott, és volt egy kiskutyájuk. Az egyik szomszéd elmondása szerint egy kedves, jó kislány volt. Kelly-Mary Fauvrelle egy motorkerékpár-rajongó volt, és nemrég vált nagynénivé.

Egy terhes nőt szúrtak halálra Londonban, és a babáját a helyszínen kellett megszülnie 5

A boncolás után majd többet lehet tudni, egyelőre annak kapcsán, hogy mi lehetett az indíték, a rendőrség még nem tudott nyilatkozni. A nyomozást vezető Mick Norman elmondta, hogy a legfontosabb feladat jelenleg az, hogy megértsék, hogy mi is vezetett ehhez a tragédiához, és hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy feltárják a tényeket.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után