Egy teherautó több házba csapódott Angliában: 1 halott 1

Egy férfi sajnálatos módon életét vesztette egy balesetben, amikor egy teherautó nekiütközött egy sor ingatlannak Purfleetben, Essex területén.

Egy teherautó több házba csapódott Angliában: 1 halott 3

A nehéz jármű tegnap 15 óra 25 perc körül tért le az útról, és ütközött neki több közvetlenül az út mentén elhelyezkedő ingatlannak is. A mentők rövid időn belül a helyszínre siettek, de minden erőfeszítése ellenére a súlyosan sérült 50 év körüli férfi a helyszínen meghalt.

A legközelebbi hozzátartozóit már értesítették, és az incidens részleteinek kiderítése végett az ügyben nyomozás indult.

Más személyi sérülés óriási szerencsére nem történt – közölte a rendőrség nem sokkal a történtek után.

Egy teherautó több házba csapódott Angliában: 1 halott 4

A helyszínről készült fotókon látható, hogy a teherautó egy kerítés és a London Road-i Jarrah Cottages egyik épülete között állt végül meg.

Az essexi rendőrség közleményben ez állt: „A Purfleetben történt súlyos ütközést vizsgáló rendőrök szeretnének mielőbb beszélni minden szemtanúval, és szeretnének megkérni minden olyan kamerafelvételt, amely bármit rögzített a balesetből vagy annak előzményeiből.”

Egy teherautó több házba csapódott Angliában: 1 halott 5

„Március 10-én, pénteken nem sokkal 15:25 előtt hívtak minket a Jarrah Cottages-hoz, a London Road-ra, miután egy súlyos balesetről érkezett bejelentés, amelyben egy teherautó letért az útról, és több ingatlannal ütközött.”

“Az utat a balesetet követően egy időre lezárták, amíg a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság munkatársai a helyszínen voltak és a feladatukat végezték.” Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után