3 millió fontos londoni ingatlant nyert egy építőmunkás egy tombolán Angliában 1

Egy férfi egyszerű építőmunkásból egyik pillanatról a másikra londoni lakástukajdonossá vált egy lenyűgöző és számára rendkívül szerencsés sorsolás után.

3 millió fontos londoni ingatlant nyert egy építőmunkás egy tombolán Angliában 3

A 34 éves Kevin Johnson, aki jelenleg feleségével és négy fiával bérel egy ingatlant, azt mondja, hogy „a térde majdnem megadta magát és összecsuklott alatt”, amikor megtudta, hogy az Omaze Million Pound House Draw jegy amit alig 50 fontért vásárolt egy 3 000 000 GBP értékű londoni villához juttatta.

A British Heart Foundation javára gyűjtött adomány program keretében szervezett tombola fődíja, a négyágyas viktoriánus épület Islingtonban található, nem messze attól az úttól, ahol Kevin és családja jelenleg is él. Ezenkívül még plusz 100 000 fontot is kapnak segítségképp, ha úgy döntenek, hogy beköltöznek.

A négygyerekes apuka azt mondta: „Még mindig csipkedjük magunkat, de bárhogy is döntsünk hosszú távon, ez nagy biztonságot ad majd számunkra családként, és ez valóban megváltoztatja mindannyiunk életét. Mindig is szerettük volna, hogy egy nap saját házunk legyen, ezért ez egy valóra vált álmunk és amint lehet, beköltözünk.”

„Amikor az Omaze először felhívott, felismertem a hölgy hangját a tévéreklámokból, ezért úgy gondoltam, hogy ez nem lehet átverés – de egy pillanatig sem hittem, hogy mi nyertük a házat! Amikor a csapat megérkezett, hogy közölje velem a jó hírt – annyira megdöbbentem, hogy a térdem majdnem összecsuklott!”

3 millió fontos londoni ingatlant nyert egy építőmunkás egy tombolán Angliában 4

„A feleségem éppen hazafelé tartott a munkából, ezért azonnal felhívtam és videóhívást indítottam – először nem hitt nekem, de amikor meglátta a stábot, akkor eltátotta a száját. Felsikoltott, és megfordította a telefonját, hogy közölje a vonaton mindenkivel, hogy most nyertük meg a fődíjat – a többi utazó erre tapsolni kezdett. Nem kell használnom ráadásul az asztalos készségeimet sem a házban, mert minden teljesen tökéletes – a gyerekek imádni fogják.”

James Oakes, az Omaze nemzetközi vezérigazgató-helyettese így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy Kevin és családja megnyerte álmai otthonát – és hogy hozzájárultak valaha volt legnagyobb jótékonysági gyűjtésünkhöz. Hihetetlenül büszkék vagyunk arra is, hogy az Omaze közösség ilyen rövid idő alatt elképesztő, több mint 2 000 000 fontot gyűjtött össze a British Heart Foundation számára.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után