Egy szál alsógatyában szökött meg a rabszállító autóból egy bűnöző Angliában 1

Egy rablással gyanúsított férfi megszökött egy rabszállító járműből úgy, hogy csak a gatyája és a zoknija volt rajta. A dorseti rendőrség most nagy erőkkel keresi a 32 éves Kyle Eglingtont, és a lakosságot is arra kérték, hogy segítsenek a kézre kerítésében.

Egy szál alsógatyában szökött meg a rabszállító autóból egy bűnöző Angliában 3

Eglington a poole-i Hardy Roadon egy bírósági fogolyszállító furgonból ugrott ki és menekült el, miután tegnap 11:12-kor megtámadta az őt felügyelő rendőröket.A nyomozók elmondása szerint a férfin alig volt ruha, amikor a szökési kísérletét sikeresen végrehajtotta.

Eglingtont fehér férfinek írták le, aki nagyjából 180 cm magas és közepes testalkatú, sötétbarna hajú és szakállas. A férfit nem sokkal korábban előzetes letartóztatásba helyezték, miután csütörtökön egy bournemouthi incidens kapcsán rablással vádolták meg, és másnap meg is jelent a Poole-i bíróság színe előtt.

A környéket rendőrségi helikopter és a brit közlekedési rendőrség segítségével most alaposan átkutatják. A rendőrség arra kért mindenkit, akik esetleg láttak, vagy látnak egy gyanús férfit „csak alsógatyában és zokniban” flangálni, hogy jelentsék.

Heather Dixey felügyelő a következőket mondta: „Szeretném megnyugtatni a nyilvánosságot, hogy számos emberünk vesz részt a keresésben annak érdekében, hogy Kyle Eglingtont a lehető leghamarabb megtaláljuk, és újra őrizetbe helyezzük. Arra kérek mindenkit, aki egy férfit lát a környéken csak alsóneműben és zokniban, vagy aki megfelel a fenti leírásnak, és úgy tűnik, hogy nagyon igyekszik kerülni a feltűnést, hogy azonnal jelezze azt felénk.”

„Jelenleg semmi sem utal arra, hogy kockázatot vagy veszélyt jelentene a többi emberre, de arra kérjük a lakosságot, hogy ne menjenek a közelébe, és azonnal tárcsázzák a 999-et, ha látják. Megnövelt rendőri jelenlét lesz megfigyelhető a környéken a keresés ideje alatt, és a lakosság tagjai ezalatt bármilyen aggályukkal bátran fordulhatnak a rendőrökhöz.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után