Egy „őrült” Audi sofőr forgalommal szemben kezdett el száguldozni az egyik angliai autópályán 1

Egy “őrült” sofőrt kaptak lencsevégre London környékén, amint egy fehér Audi-val a forgalommal szemben haladt az M4-es autópálya belső sávjában.

Egy „őrült” Audi sofőr forgalommal szemben kezdett el száguldozni az egyik angliai autópályán 3

Az Audi sofőrje igen nagy pánikot keltett az M4-es autópályán (teljesen érthető módon), amikor a Hounslow melletti Heston közelében rossz irányába hajtott fel rá. Az egyik sofőr által felvett videofelvétel tanúsága szerint az Audi A3-as váratlanul tűnt fel az autópályán június 27-én este.

Az illegális manővert egy szemből érkező Tesla utasa rögzítette, melynek sofőrje szerencsére időben észlelte az autót és sikeresen kitért előle. A Tesla sofőrje próbálta figyelmeztetni a vezetőt dudálással, de az autó tovább folytatta útját a forgalommal szemben. A Tesla sofőrje jól hallhatóan azt mondja: “Mit csinálsz? Ó, Istenem, mi a fene folyik itt.”

Egy „őrült” Audi sofőr forgalommal szemben kezdett el száguldozni az egyik angliai autópályán 4

Az autó állítólag kelet felé haladt az M4-esen Heston közelében, ami pár mérföldre található a Heathrow repülőtértől. Sokan a közösségi médiában keményen bírálták az “idióta” sofőrt.

Az autópályán rossz irányba haladó sofőrök gondatlan vezetés miatt vád alá helyezhetők az 1988-as közúti közlekedési törvény 3. cikkelye alapján. A Metropolitan Police nem fűzött kommentárt az esethez.

Sajnálatos módon már voltak halálesetek is amiatt, hogy valaki rossz irányba közlekedett az autópályán. Egy férfi meghalt egy frontális ütközésben Nyugat-Yorkshire-ben, miután március 23-án rossz irányba hajtott az M62-es autópályán.

Februárban pedig a 22 éves Barancan Nurcin, egy lopott furgont vezetett, amely ütközött Zoe Hawes és férje autójával az M25-ös autópályán hasonló körülmények közt. Zoe Hawes, és Nurcin utasa, Fahad Dek, mind a ketten életüket vesztették az ütközés következtében. Zoe éppen a Luton repülőtérre tartott, hogy elutazzon a 40. születésnapja alkalmából. Nurcin elmenekült a helyszínről, hátrahagyva barátját, Deket, aki a jobb első ülésen halt meg. Nurcint 18 év börtönre ítélték június 21-én, miután bűnösnek vallotta magát.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után