Egy nő szeme előtt szándékosan kezdett el nyilvánosan maszturbálni egy fickó a londoni metrón 1

A rendőrség nyomozást indított egy incidens kapcsán és egy férfit keresnek, aki egy nő szeme láttára önkielégítést végzett a londoni metrón az Elizabeth Line egyik járatán.

Egy nő szeme előtt szándékosan kezdett el nyilvánosan maszturbálni egy fickó a londoni metrón 3

Február 4-én 21 óra 15 perc környékén a nő a Tottenham Court Road megállótól épp kelet felé tartott Stratfordba, amikor a férfi, aki közvetlenül előtte állt a nadrágzsebén lévő lyukon keresztül egyszer csak maszturbálni kezdett.

A Brit Közlekedési Rendőrség (BTP) szóvivője azt mondta: “Ezután az elkövető leült az áldozattal szemben, és elővette és úgy folytatta, majd Stratford megállóba érve elhagyta a metrókocsit.” A BTP az esetet követően nyilvánosságra hozott egy fényképet egy férfiról, akivel beszélni szeretnének a bűncselekménnyel kapcsolatban, mivel „talán olyan információval rendelkezik”, amely segíthet nekik.

Egy nő szeme előtt szándékosan kezdett el nyilvánosan maszturbálni egy fickó a londoni metrón 4

A nők biztonsága a tömegközlekedési eszközökön nagy vitatéma lett az elmúlt években, ugyanis nemrégiben kiderült, hogy a brit közlekedési rendőrségnek bejelentett hasonló bűncselekmények kevesebb mint 15%-a vezetett 2021-ben sikeres büntetőeljáráshoz.

Egy nő szeme előtt szándékosan kezdett el nyilvánosan maszturbálni egy fickó a londoni metrón 5

Az egyik rémisztő eset tavaly októberben történt, amikor egy férfit levideóztak, amint keresztbe átmegy a vasúti síneken, hogy zaklathasson egy nőt, aki egyedül ül az Overground egyik megállójában. A BPT 2013-ban indította el a 61016 kampányt Angliában, Skóciában és Walesben, és felszólította az utasokat, hogy legyenek éberek és jelentsék az ilyen eseteket.

De sok nő, aki szexuális zaklatást vagy bántalmazást élt át tömegközlekedési eszközökön a járvány idején, azt állítja, hogy a CCTV kamerák hiánya miatt az ügyét megszüntették.

Itt van néhány dolog, amit célszerű jelenteni a rendőrségnek:

  • Kéretlen szexuális gesztusok vagy szexuális jellegű megjegyzések
  • Szexuális természetű tolakodó vagy tartós kérdezősködés
  • Követés, Stalking
  • Pornográf tartalom nézése nyilvános helyeken
  • Az intim testrészek kivillantása
  • Cyberflashing (explicit anyagok küldése vagy megjelenítése telefonon)
  • Upskirting (befotózni egy másik személy ruhája alá)
  • Frottage (más emberhez való szándékos hozzádörgölőzés)
  • Szexuális zaklatás (a másik személy megérintése annak beleegyezése nélkül)
  • Nemi erőszak

Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után