A kisgyerekek többen elsírták magukat: verekedés tört ki a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán 1

A repülőgépen utazó gyerekek közül többen sírva fakadtak, miután egy héten belül másodszor is verekedés tört ki a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán, amely ez alkalommal Edinburghból a spanyol Kanári-szigetekre tartott.

A kisgyerekek többen elsírták magukat: verekedés tört ki a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán 3

A megdöbbentő felvételeken azt láthatjuk, ahogy részeg utasokat próbálnak szétválasztani a járaton, amikor mintegy hat ember veszett össze és először csak verbálisan inzultálták egymást majd rövid időn belül eldurvultak a dolgok és dulakodás lett belőle.

A vasárnapi Tenerifére tartó járat utasai szerint palackokat is hajigáltak az utastérben az egymással „hevesen vitatkozó” utasok. A járat végül a balhé miatt kényszerleszállást hajtott végre a portugáliai Portóban, ahol a rendőrség néhány utast lekísért a gépről, majd a többiekkel a járat végül tovább indult Tenerife felé.

A kisgyerekek többen elsírták magukat: verekedés tört ki a Ryanair egyik nagy-britanniai járatán 4

A gépen készült videón látható, ahogy egy nő néhány férfira mutat, és azt mondja: “Fogd be, fogd be a pofád!” A férfi erre azt válaszolta: “A te rohadt pasid volt.”

Egy másik nő próbálta csillapítani a balhézókat, mire az első nő így válaszolt: „Csend legyen, te kis k***”. Fogd be a szád.”

Az egyik balhézó „nem ül le” egy másik utas elmondása szerint, aki „lázadásnak” minősítette, ami a gépen folyt csak úgy repkedtek a chipsek és az innivalós flakonok… „Egy repülőgépen ragadtunk ezekkel az őrültekkel. Soha nem láttam még hasonlót. Ott vagy fent a többiekkel és mindenki sorsa a kapitány kezében. A stewardessek határozottan nem kapnak elég fizetést ahhoz, hogy az ilyen esetekkel rendesen foglalkozzanak.”

Szemtanúk közül többen elmondták, hogy ez volt a „legfélelmetesebb repülőútjuk”, amelyen valaha részt vettek, és a helyi Canarian Weeklynek azt mondták, hogy a helyzet „teljesen eldurvult”.

„Nagy csoport balhézott össze, verekedés tört ki, üvegeket dobáltak, a nők közül többen majdnem megsérültek. Vidd le ezt a kis sz*rt a gépről… gyerekek közül többen sírnak, mindenki ideges!” – írta egy másik utas a közösségi oldalán.

A Ryanair szóvivője a következőket mondta: „Ezt az Edinburghból Tenerifébe tartó járatot Portóba irányították át, amikor néhány utas zavart okozott a fedélzeten. A személyzet rendőri segítséget kért, és a repülőgépet érkezéskor a helyi rendőrség fogadta, akik eltávolították ezeket az utasokat, majd a járat továbbindult Tenerife felé.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után