Az érkező metró elé a sínekre löktek egy férfit London belvárosában, Oxford Circus-nél 1

Gyilkossági kísérlet miatt vádat emeltek egy férfi ellen, miután egy másik személyt a sínekre lökött az éppen érkező metrószerelvény elé a londoni Oxford Circus metróállomáson.

Az érkező metró elé a sínekre löktek egy férfit London belvárosában, Oxford Circus-nél 3

A Brit Közlekedési Rendőrség (BTP) tájékoztatása szerint az áldozatot szombat délután valamikor három óra körül lökték a sínekre a metró aluljáróban. A férfinek óriási szerencséje volt, ugyanis alig néhány pillanattal azelőtt, hogy a metró elcsapta volna, a körülötte állók együttes erővel visszasegítették a peronra.

Úgy tudni az áldozat ennek köszönhetően karcolásokkal megúszta és nem lett komoly baja. Annyi azonban biztos, hogy az élete másodperceken múlt csak. Az országban állandó lakcímmel nem rendelkező Brwa Shorsh-t elfogták és letartóztatták, és az esetet követően a hétfői napon kell megjelennie a Westminster Magistrates’ Court színe előtt.

A BTP közleménye így szól: „A brit közlekedési rendőrség nyomozói az Oxford Circus metróállomáson tegnap, szombaton, február 3-án elkövetett gyilkossági kísérlet kapcsán szeretnének beszélni minden szemtanúval, aki csak látott, vagy hallott valamit.”

„A rendőrség emberei délután 3 óra körül érkeztek meg az állomás területére, miután a bejelentések szerint egy férfi egy másik férfit a sínekre lökött.”

“Szerencsére a helyszínen lévő emberek közül többen azonnal kapcsoltak és felsegítették a férfit a sínekről a peronra, még mielőtt a metró odaért volna az állomásnak arra a részére, és ennek köszönhetően az áldozat szerencsére nem szenvedett súlyos sérüléseket.”

Az ügy kapcsán természetesen nyomozás indult és a rendőrség szakemberei most az akkor épp a peronon lévő szemtanúkhoz fordulnak, akik segítettek a férfinak, és mindenki mástól is, aki esetleg látta a történteket azt kérték, hogy vegyék fel velük a kapcsolatot amilyen gyorsan csak lehet.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után