Egy McDonald’s előtt felgyújtotta magát egy férfi Angliában 1

Egy férfi sajnálatos módon most az életért küzd, miután egyelőre ismeretlen okból „felgyújtotta magát” az egyik McDonald’s előtt Angliában, Liverpool városában.

Egy McDonald’s előtt felgyújtotta magát egy férfi Angliában 3

A Merseyside Police és a helyi tűzoltóság egységeit is kihívták a liverpooli Walton kerületben található Queens Drive-ra, miután csütörtökön hajnali 5 óra 50 perckor egy férfi a saját életét veszélybe sodró tettet hajtott végre.

A helyszínre kiérkezve a rendőrök egy 40 év körüli férfit találtak, akiről azonnal látszott, hogy az elszenvedett súlyos égési sérülései miatt sürgős orvosi ellátásra szorult. A férfit nem sokkal később egy közeli kórházba szállították, ahol jelenleg is kritikus állapotban van.

A rendőrség vizsgálatot indított az eset kapcsán, a McDonald’s körül pedig egy kordont húztak ki. A helyszínelést végző szakértőket látni lehetett az étterem előtt, a parkolóban és a „gyorsétterem drive through” részénél is, amint fényképeket készítettek az incidenst követően.

A rendőrök a McDonald’s munkatársaival is beszéltek, igyekeztek kideríteni, hogy ki, mit látott, vagy hallott, és tanúvallomásokat vettek jegyzőkönyvbe a helyszínen.

A Merseyside-i rendőrség szóvivője ezt mondta: „Csütörtök reggel, október 26-án, bejelentést kaptunk egy Waltonban élő férfi biztonsága és élete veszélybe került. Reggel 5 óra 50 perckor jelentették, hogy egy 40 év körüli férfinak sürgős orvosi ellátásra volt szüksége súlyos égési sérülései miatt.”

„A rendőrök és mentők is rövid időn belül megérkeztek, ellátták a férfit és azonnal kórházba szállították, ahol sajnos továbbra is kritikus állapotban van. A nyomozás az ügy kapcsán már folyamatban van, a kordon pedig még egy ideig a helyszínen marad.”

A Merseyside-i Tűzoltó- és Mentőszolgálat is megerősítette, hogy: „Kihívtak bennünket is egy incidenshez, ami a waltoni Queens Drive-on történt október 26-án, csütörtökön reggel. A legénységet 5:34-kor riasztották, és egy tűzoltóautó 5:40-kor a Merseyside-i rendőrség támogatására kiment a helyszínre. Mi végül 06:49-kor hagytuk el a helyszínt.”

Hogy a középkorú férfi miért tette, amit tett, azt egyelőre nem tudni, és sajnos azt sem, hogy vajon túléli-e, mert a sérülései nagyon súlyosak.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után