Egy holttestet találtak az egyik tengerparton Dél-Angliában 1

A rendőrség lezárt egy partszakaszt Portsmouth területén, miután egy holttestet találtak a parton. A helyi rendőrséget kedden reggel 6 óra 40 perckor kihívták a Southsea területén található Eastern Parade-nél lévő partszakaszhoz.

Egy holttestet találtak az egyik tengerparton Dél-Angliában 3

A Hampshire-i rendőrség szóvivője nem sokkal később így nyilatkozott: „Ma (október 31-én) reggel 6.39-kor riasztottak minket, hogy egy holttestet találtak a portsmouthi Eastern Parade területén. A tisztjeink rövid időn belül megjelentek a helyszínen, és jelenleg is ott vannak.”

Egy holttestet találtak az egyik tengerparton Dél-Angliában 4

A helyszínről készült képeken jól látható amint több rendőr is kint van és elemzi a látottakat. A szóban forgó partszakasz egy részét a helyszínelés idejére elkerítették.

A rendőrség emberei mellett a parti őrség tagjai is a helyszínen tartózkodtak, a kutyasétáltatókat és minden más arra járót is arra szólítottak fel, hogy kerüljék el a környéket, ha tehetik, és semmiképp ne menjenek be az elkerített részre.

Egy holttestet találtak az egyik tengerparton Dél-Angliában 5

A holttestet egyelőre hivatalosan nem azonosították, és a halál oka és körülményei sem tisztázottak. Valószínűleg többet lehet majd tudni a boncolás után.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után