Egy fiatal nő holttestére bukkantak London egyik közismert parkjában 1

Női holttestre bukkantak egy londoni parkban az arra sétálók szerdán. A gyilkosság a rendőrség szerint Szenteste történt.

Egy fiatal nő holttestére bukkantak London egyik közismert parkjában 3

Egyelőre nem azonosították a nőt, akit holtan találtak a Finsbury parkban, közel az ottani sportlétesítményekhez. Egyből kihívták hozzá a mentőket, azonban a helyszínen halottnak nyilvánították. A holttest felfedezése előtt körülbelül három nappal támadhatták meg a nőt, tehát a gyilkosság valószínűleg Szenteste történt.

Hivatalosan még nem közölték, hogy ki lehet az áldozat, egyelőre megpróbálják elérni a nő családját, valamint a halál pontos okának vizsgálata is ma, csütörtökön kezdődik meg. Azonban gyanítják, hogy arról a 22 éves nőről lehet szó, aki a barátaival töltött karácsonyi vacsora után tűnt el. „Úgy véljük, a nőt aközben támadták meg, hogy a parkon sétált át, a számításaink szerint ráadásul mindez Szenteste történt” – mondta Nicola Wall, a rendőrség gyilkosságügyi osztályáról.

„A testét egy sportpálya mellett találták meg. Egyelőre még csak feltételezéseink vannak a gyilkosság okairól, így kérünk mindenkit, hogy aki látott bármi gyanúsat a Finsbury park közelében karácsonykor, az jelezze felénk.” A park azon részét, ahol az áldozatra bukkantak, rendőrségi kordonok zárják el.

Ez a gyilkosság egyébként egy volt a karácsony alatt végrehajtott számos gyilkosság és megmagyarázhatatlan haláleset közül Nagy-Britanniában. A rendőrség például még nyomoz annak a nőnek az ügyében, akit szerdán holtan találtak a worcesteri otthonában. Ugyanezen a napon pedig egy férfi halt bele sérüléseibe Hullban, miután egyelőre ismeretlen okból kifolyólag megégett. A körülményeket még vizsgálják.

Egy fiatal nő holttestére bukkantak London egyik közismert parkjában 4

Warwickban egy férfit késszúrásokkal öltek meg december 26-án az utcán – ezzel a gyilkossággal kapcsolatban a 21 éves Harry Stone-t tartóztatták le. Skóciában egy házaspárra találtak rá holtan az otthonukban, egyelőre tisztázatlan körülmények között ugyanezen a napon. A rendőrség nem erősítette meg, hogy bárki után nyomoznának a haláleset kapcsán.

Barnsleyben pedig egy 27 éves nőtt vettek őrizetbe gyilkosság gyanújával, miután a 30 éves Stuart Tollant holtan találták karácsony első napján.    Értesülj a friss hírekről azonnal, keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd feliratkozás  Forrás

Megosztás