Egy férfi megerőszakolt és szexuálisan zaklatott egy 72 éves férfit és nőt Angliában 1

Egy férfit két rendbeli nemi erőszak elkövetésével és szexuális zaklatással vádoltak meg, miután két idős ember jelentette a történteket a rendőrségnek.

Egy férfi megerőszakolt és szexuálisan zaklatott egy 72 éves férfit és nőt Angliában 3

Egy 72 éves nő idén március 18-án jelentette a rendőrségen, hogy az előző este megerőszakolták egy manchesteri otthonban. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre siettek, hogy támogassák az idős nőt és megkezdjék az ügyben a nyomozást.

Egy 64 éves férfit még aznap letartóztattak, majd a további vizsgálatok elvégzésének idejére szabadon engedték. Majd alig több mint két hónappal később, miközben a rendőrség további vizsgálatokat folytatott az ügy kapcsán május 20-án, egy 72 éves férfi felfedte, hogy egy férfi szexuálisan bántalmazta ugyanazon a lakcímen.

Egy 64 éves férfit hétfőn letartóztattak és további kihallgatás céljából egyelőre rendőrségi őrizetben tartják. Vijay Chawlát, a manchesteri Daisy Bank Road-ról most két rendbeli nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolják. A feltételezett elkövető november 7-én fog megjelenni a manchesteri koronabíróságon, hogy szembenézzen az ellene felhozott vádakkal.

A Manchester Greater Police közleménye szerint 2023. március 18-án, szombaton 14:30 körül a rendőrök bejelentést kaptak egy 72 éves nőtől, aki arról számolt be, hogy előző este megerőszakolták egy manchesteri ingatlanban.

„A rendőrök ezt követően kimentek a helyszínre, az ügyben nyomozást indítottunk, és a női áldozatot speciálisan kiképzett szakemberek segítik a történtek feldolgozásában. Egy 64 éves férfit 2023. március 18-án, szombaton letartóztattunk, majd a további nyomozás idejére szabadon engedtük.”

„2023. május 20-án, szombaton, miközben a rendőrök további vizsgálatokat folytattak, egy 72 éves férfi a helyszínen bátran beismerte, hogy ugyanott egy férfi őt is szexuálisan bántalmazta. Ezt követően 2023. október 2-án, hétfőn letartóztattunk egy 64 éves férfit nemi erőszak és szexuális zaklatás gyanúja miatt, és további kihallgatás céljából őrizetbe vettükk.”

„Vijay Chawlát (1953. 03. 10.) a manchesteri Daisy Bank Roadról most két rendbeli nemi erőszakkal és egy szexuális zaklatási kísérlettel vádolják. Legközelebb 2023. november 7-én, kedden kell majd megjelennie a Manchesteri Koronabíróságon.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után