A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit, egy másikat pedig leszúrtak a járókelők szeme láttára Londonban 1

Lelőttek egy férfit, aki épp egy utcán ácsorgott London délnyugati részén. Az áldozat, az értesülések szerint egy 20 év körüli férfi, tegnap 21:50 körül vesztette életét a Battersea területén található Shuttleworth Roadon.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit, egy másikat pedig leszúrtak a járókelők szeme láttára Londonban 3

A Fővárosi Rendőrség gyilkossági ügyben nyomozást indított a szörnyű incidens után, de egyelőre még senkit nem tartóztattak le a gyilkosság elkövetésének gyanújával. Azt is elmondták, hogy bár a férfit hivatalosan még nem azonosították, de legközelebbi hozzátartozóját már értesítették a történtekről.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit, egy másikat pedig leszúrtak a járókelők szeme láttára Londonban 4

Neil John nyomozó főfelügyelő, aki a nyomozást vezeti, a következőket mondta: „Ez egy tragikus eset, amely során egy fiatal férfi vesztette életét, miközben Battersea egyik utcáján állt. A nyomozók nagy erővel dolgoznak azon, hogy a lehető legtöbb információt begyűjtsék, és én is arra kérek mindenkit, aki a környéken tartózkodott és látta az incidenst vagy annak előzményeit, vagy aki azt telefonjával rögzítette, netán van róla kamerafelvétele, azonnal lépjen kapcsolatba a rendőrséggel.”

“Szeretném megnyugtatni mindazokat, akik most aggódnak, hogy a bűnügyi csoport tapasztalt gyilkossági nyomozói fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy kiderítsék, ki a felelős ezért, és minden támogatást megadunk mindazoknak, akik úgy érzik, szükségük van rá.”

Mindeközben egy másik támadást követően letartóztattak egy tinédzser fiút, akit gyilkosság elkövetésével gyanúsítanak egy 22 éves fiatal férfi megkéselését követően, ami Dél-Londonban történt. A 15 éves fiút támadó fegyver birtoklásával is gyanúsítják, és továbbra is őrizetben van.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit, egy másikat pedig leszúrtak a járókelők szeme láttára Londonban 5

A 22 éves Keelen Morris Wongot az arra járó vásárlók szeme láttára ölték meg kedden Brixtonban, nem sokkal 17 óra előtt a forgalmas Coldharbour Lane-en. A rendőrség és a londoni mentőszolgálat is rövid időn belül a helyszínen termett, de Wong még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Egy 23 éves férfit kedden gyilkosság elkövetésének gyanújával szintén letartóztattak és kórházba vittek kezelésre, de azóta már hazaengedték, és továbbra is a rendőrség őrizetében van. Kevin Martin nyomozó elmondta, hogy a késelés indítékának megállapítása még folyamatban van.

A nyílt utcán lőttek agyon egy férfit, egy másikat pedig leszúrtak a járókelők szeme láttára Londonban 6

„Ez a szörnyű támadás fényes nappal történt, az arra járó emberek szeme láttára. Pontosan tudom, milyen hatással van egy ilyen szörnyű esemény arra, aki látta. Most arra kérek mindenkit, aki szemtanúja volt az eseményeknek, hogy bizalmasan beszéljen velünk a látottakról. Letartóztattunk egy személyt, és jelentős előrelépések történtek, de minden új infó hasznos a számunkra.”

„Az indíték feltárása folyamatban van. Bármilyen apró információ segítheti a nyomozást, és lehetővé teheti a tettesek felelősségre vonását. Teljesen tisztában vagyok azzal is, hogy számos videó kering a történtekről az incidenst követően, beleértve a bűncselekmény helyszínét is.”

“Tudom, hogy ezek a videók óriási szorongást és kínt okoznak az áldozat szeretteinek, és arra kérném az embereket, hogy tartsák tiszteletben ezt azzal, hogy nem osztják meg ezeket a felkavaró felvételeket.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után