Egy férfi holttestét találták meg egy angliai repülőjáraton a futómű mellé elrejtve 1

Egy férfi holttestét találták meg egy Gambiából az Egyesült Királyságba tartó repülőgépen, méghozzá a járat futóművéhez begyömöszölve – közölte a rendőrség.

Egy férfi holttestét találták meg egy angliai repülőjáraton a futómű mellé elrejtve 3

A sussexi rendőrség tájékoztatása szerint a megdöbbentő felfedezésre a Gatwick repülőtéren került sor december 7-én valamikor a hajnali órákban. A rendőrség közleményében ez volt olvasható: „A rendőrséget azután hívták ki, hogy december 7-én hajnali 4 óra körül egy férfi holttestét találták meg egy repülőgép futóművénél a Gambiából érkező járaton a Gatwick repülőtéren.”

“A rendőrség az ügyben nyomozást indított, és jelentés készül a halottkém számára.”

Gambia kormányszóvivőjének keddi közleménye szerint egy fekete férfi azonosítatlan holttestét találták a TUI Airways repülőgépén, amely a gambiai fővárosból, Banjulból repült Gatwickbe.

“Az információk szerint az elhunyt fekete férfit a repülőgép kerékterében találták meg anélkül, hogy a nevét, korát, állampolgárságát vagy az utazási útvonalát megállapító azonosító okmányokat igazolták volna” – mondta Ebrima G. Sankareh.

Azt is elárulták, hogy a holttestet a hullaházba vitték DNS-vizsgálatra, és hogy a nyomozás már folyamatban van. Egy Gambiából Nagy-Britanniába tartó járat átlagosan hat órát vesz igénybe. A repülőgép az ország egyik fő repülőterén landolt, miközben a jeges időjárás söpört végig az Egyesült Királyságon, Gatwicken mindössze 5 Celsius-fokos legmagasabb hőmérsékletet regisztráltak azokban a napokban.

Csaknem egy hónappal az eset előtt a repülőtéri dolgozók egy holttestet találtak egy Iránból Németországba érkezett repülőgép futóművéhez elrejtve is. A frankfurti repülőtér alkalmazottai ott szintén egy férfi holttestét fedezték fel a Teheránból érkezett Lufthansa járat kerekeinél. A rendőrség akkor azt mondta a CNN-nek, hogy a holttestet egy rutinszerű karbantartási ellenőrzés során találták meg reggel 5:30-kor.

2019-ben pedig egy holttest egy London felett repülő repülőgépről egy ház kertjébe zuhant egy napozó férfi lába elé. A holttest a Kenya Airways KQ 100-as járatának futóműve mellől esett ki, amely a nairobi Jomo Kenyatta nemzetközi repülőtérről indult. A londoni fővárosi rendőrség szerint az áldozat akkor esett ki a kerekek mellől, amikor a gép leszállni készült a londoni Heathrow repülőtéren.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után