Egy fej nélküli ló került elő az egyik brit tengerparton 1

Az egyik brit tengerparton egy épp gyanútlanul arra járó ember talán élete legmegrázóbb élményét élte át, amikor egy fejetlen ló tetemére bukkant sétálgatás közben.

Egy fej nélküli ló került elő az egyik brit tengerparton 3

Nemcsak az a szörnyű ebben, hogy az állat elpusztult és úgy tűnik a víz mosta partra, de valamilyen okból még a feje is hiányzott. A meglehetősen morbid felfedezést a múlt hétvégén a walesi Carmarthenshire-ben tették, és a szóban forgó tetem egyike volt annak a két lótetemnek, amelyeket ugyanazon a partszakaszon mosott partra a víz.

Az egyik lovat egy helyi kávézótól nem messze, a másikat pedig egy helyi természetvédelmi terület közelében találták meg. A rendőrséget azután értesítették, hogy az állatok tetemét a llanelli területén levő North Dock melletti homokos partszakaszon megtalálták még múlt szombaton kora reggel, de azt mondták, hogy ez nem az ő problémájuk.

A strand egy kis részét le is zárták, de mindkét lényt még vagy négy napig hagyták a parton rothadni, mielőtt elszállították volna őket. Az arra járók az egyik bomló tetemet egy takaróval takarták le, mígnem szerdán végül elvitték onnan.

Egy fej nélküli ló került elő az egyik brit tengerparton 4

A fejetlen ló tetemét az arra sétálók, és a közeli kávézó és étterem vendégei mind láthatták, és „kénytelenek voltak megcsodálni” ha akarták, ha nem. Az egyik járókelő, aki látta a lovat, azt mondta, hogy „undorító”, hogy az állatot ilyen hosszú ideig ott hagyták rohadni, és nem csináltak vele semmit.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan hogyan halhattak meg a lovak, illetve hogy az egyik miért fej nélkül bukkant fel a tengerparton.

A Carmarthenshire-i önkormányzat megerősítette, hogy végül mind a két lótetemet eltávolították szerda reggel, de nem tudni, hogy a nyugat-walesi partvidékről vagy valahonnan távolabbról érkeztek-e.

Gareth John, a Carmarthenshire-i önkormányzat szabadidős kultúrával és turizmussal foglalkozó kabinetének tagja a következőket mondta: „Az önkormányzat elintézte a két elhullott ló eltávolítását, amelyeket a Carmarthenshire-i partszakasz mentén találtak.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után