Egy diák megkéselte a tanárát az iskolában, egy másik srác pedig egy 19 éves fiatalt szúrt le Angliában 1

Hajtóvadászat indult egy férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy megkéselt egy másik fiatalt és megtámadt egy nőt Londonban, majd ezt követően Hampshire felé menekült. A 23 éves Sam Gray pénteken a nyugat-londoni Uxbridge-ben történt támadás után menekült el a helyszínről és most nagy erőkkel keresik.

Egy diák megkéselte a tanárát az iskolában, egy másik srác pedig egy 19 éves fiatalt szúrt le Angliában 3

A fővárosi rendőrséget este 22:40 körül hívták az Arklay Close-i címre. A rendőrség szóvivője azt mondta, hogy találtak egy 19 éves fiatalt, több szúrt sebbel a testén. Szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, de a kiérkező mentők azonnal kórházba szállították. Egy 24 éves nő aki szintén elszenvedője volt a támadásnak könnyű sérüléseket szenvedett, ő nem szorult orvosi ellátásra.

Az értesülések szerint Grayt a két áldozat ismerte. A Met Police tegnap esti közleménye szerint Gray egy KT13 KNW rendszámú Peugeot-val indult útnak a bűncselekmény elkövetése után, és a nyomozók úgy vélik, hogy mostanra elhagyhatta London környékét. A rendőrség arra szólította fel a lakosságot, hogy jelentsék, ha valahol meglátják – de ne közelítsék meg – a gyanúsítottat.

Egy diák megkéselte a tanárát az iskolában, egy másik srác pedig egy 19 éves fiatalt szúrt le Angliában 4

Graynek az értesülések szerint vannak rokonai Eastleigh-ben, egy hampshire-i városban, körülbelül 60 mérföldre délnyugatra Uxbridgemtől, „és a rendőrség úgy véli, hogy visszatérhetett erre a területre”. Arra kérték a lakosságot, hogy semmi esetre se közelítsék meg Grayt, ha látják, hanem azonnal hívják a rendőrséget.

Eközben egy másik súlyos késes támadás is történt…

Letartóztattak egy tinédzser fiút a gloucestershire-i Tewkesbury egyik iskolájában, miután a hírek szerint megkéselt egy tanárt. A város Ashchurch Road-i iskolájában jelenleg számos rendőr tartózkodik az incidens helyszínén, miután a támadást követően számos bejelentés érkezett, amelynek következtében több egységet is a helyszínre küldtek.

Egy diák megkéselte a tanárát az iskolában, egy másik srác pedig egy 19 éves fiatalt szúrt le Angliában 5

Az iskolát és környékét a rendőrség egy időre lezárta, míg egy férfi tanárt a Gloucesteri Királyi Kórházba szállítottak szúrt sérülésekkel. A tanár állapotát illetően egyelőre még nem érkezett hír, nem tudni, hogy a sérülései mennyire súlyosak.

Az iskola igazgatónője, Kathleen McGillycuddy nyilatkozatában azt mondta: „Tudjuk, hogy ez a reggel aggasztó időszak volt a Tewkesbury Akadémiával kapcsolatban állók számára. Azért írunk, hogy megnyugtassunk mindenkit, hogy minden tanuló biztonságban és jól van.”

Egy diák megkéselte a tanárát az iskolában, egy másik srác pedig egy 19 éves fiatalt szúrt le Angliában 6

„Ma reggel nem sokkal 9 óra előtt értesítettek minket egy súlyos incidensről, amelynek következtében a személyzet egyik férfi tagja szorult kórházi kezelésre. Az iskolát bezártuk, és azonnal hívtuk a rendőrséget, amikor tudomást szereztünk az esetről.”

Azt mondta, hogy „a közeljövőben” további fejleményeket fognak közölni, miután a rendőrség jóváhagyta azokat. Az iskola szóvivője elmondta, hogy a diákokat a rendőrség útmutatása szerint hamarosan hazaengedik.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után