Egy csecsemőt próbált meg megölni egy férfi Angliában, amit az anyja látott meg a baba monitoron keresztül 1

Megszületett az ítélet és végre rács mögé került az a férfi, aki egy síró kisbabát próbált megölni, miközben az anyja elszörnyedve nézte a baba monitoron keresztül, hogy mi történik.

Egy csecsemőt próbált meg megölni egy férfi Angliában, amit az anyja látott meg a baba monitoron keresztül 3

Lewis Prince tagadta, hogy meg akarta volna ölni a most kétéves kisgyermeket, de az esküdtszék átlátott a hazugságain, és kevesebb, mint két óra alatt bűnösnek találta gyilkossági kísérletben. A szörnyű incidens akkor történt, amikor a kisgyermek édesanyja megkérte Prince-t, hogy vigyázzon a fiára, és még december 7-én, és ezt követően a nő elhagyta a házat.

Ezek után a babafigyelő telefonos alkalmazáson keresztül ellenőrizte, mint minden alkalommal, amikor elmegy otthonról, hogy minden rendben van-e, és legnagyobb megdöbbenésére ekkor lett szemtanúja a fia elleni szörnyű támadásnak. A 29 éves Prince-t felvette a kamera, amint pofozza, üti, és fojtogatja a fiatal áldozatát.

A gyermek anyja ekkor azonnal visszafordult, és hazaszaladt, hogy megpróbálja megmenteni a fiát. A házba visszaérve ellökte Prince-t az útból, hogy megpróbálja megmenteni gyermekét, de a férfi leszorította őt a földre, megragadta a karját, és megpróbálta megakadályozni, hogy a rendőrséget hívja, derült ki az elbeszélésekből. Végül sikerült kiszabadulnia a támadó karmai közül, és átrohant egy szomszéd házába, hogy hívja a 999-et.

A kétéves gyereket a Blackpool Victoria Kórházba szállították, ahol számos sérülést találtak a testén, valamint az arcán és a torkán is voltak zúzódások. A gyermek az orvosok elmondása szerint a fulladás utolsó előtti szakaszában volt.

Prince a támadást követően elfutott a helyszínről, mielőtt a rendőrök megérkeztek, de egy Manchester felé tartó autóban nem olyan sokkal később megtalálták és letartóztatták. Eleinte tagadta, hogy bármiféle jogsértést követett volna el, de a tárgyalás során Prince elismerte, hogy hazudott a rendőrségi interjúban, és tényleg pofon ütötte a kisgyermeket, és megszorította az arcát, hogy megpróbálja megakadályozni a sírást.

A swintoni származású Prince augusztus 3-án jelent meg a prestoni koronabíróságon, ahol gyilkossági kísérletért, valamint súlyos testi sértés vádjában bűnösnek találták, amelyben már korábban bűnösnek vallotta magát. Robert Altham bíró 26 év börtönbüntetésre ítélte Prince-t. Büntetésének legalább kétharmadát le kell töltenie, mielőtt feltételesen szabadlábra helyezhetik, és határozatlan idejű távoltartási végzés van ellene, amely megakadályozza a gyermekkel való kapcsolatba lépést a későbbiekben.

A bíró azt mondta: “Ha valaki valódi motiváció nélkül ilyet tesz egy kisgyerekkel, azt ellenőrizni kell, mielőtt újra szabadon engedik.”

Az ítélethirdetés után Isobel Garratt nyomozó, a lancashire-i rendőrségtől azt mondta: „Prince undorító támadása könnyen azt eredményezhette volna, hogy az áldozat életét veszti. Szerencsére azóta teljesen felépült, de aki látta a támadásról készült megrázó felvételeket, az tudja, hogy könnyen más vége is lehetett volna.”

„Elképzelni sem tudom, min ment keresztül az áldozat anyja, amikor végig kellett néznie a felvételt, majd a tárgyalás során újra átélni a történteket. Szeretném megdicsérni őt a tárgyalás során tanúsított bátorságáért.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után