Szuper hír! Mégis megérkezik a nyári meleg idő Nagy-Britanniába, ráadásul napokon belül, de… 1

Az Egyesült Királyság lakossága, legalábbis egy része, ezen a héten végre újra élvezheti a nyári meleget, a hőmérséklet az ország egyes részein elérheti a 28 fokot is.

Szuper hír! Mégis megérkezik a nyári meleg idő Nagy-Britanniába, ráadásul napokon belül, de… 3

Drámai fordulatot jelent ez a hétvége, már ami az időjárást illeti, miután az Antoni vihar heves felhőszakadásokat, áradásokat és egyes helyeken 78 mérföld/órás szelet hozott Nagy-Britannia nagy részére. A Met Office előrejelzése szerint szerdára azonban a hőmérséklet elérheti a 25 fokot, majd csütörtökre egyes helyeken még tovább, egészen 28 fokra emelkedhet.

Ez lenne az első alkalom július 8-a óta, hogy az Egyesült Királyságban 25 fokos vagy magasabb hőmérséklet várható, mivel sajnos az augusztus is sokak számára szerencsétlenül, hűvös esős idővel indult. Simon Partridge meteorológus azonban arra figyelmeztet, hogy a meleg idő lehet, hogy csak rövid ideig tart majd, mivel péntekre már lehet újra visszatér az eső.

“Csütörtökre valószínűleg elérjük a 27-28 fokot Délkelet-Angliában” – mondta az Independentnek. “Szerdától csütörtökig jó idő lesz lesz, mert egy magas légnyomású légtömeg ér a térségbe dél felől. Nem lesz mindenhol egész napos napsütés, mert lesz egy kis felhőzet, különösen északon és nyugaton.”

Szuper hír! Mégis megérkezik a nyári meleg idő Nagy-Britanniába, ráadásul napokon belül, de… 4

„Pénteken azonban várhatóan újra csapadékosabb lesz az idő az Egyesült Királyságban, és visszatérünk oda, ahol ma vagyunk. Szombatra már nagy valószínűséggel újra nagy esőzések lesznek, és a hőmérséklet az átlag körül, ha nem egy kicsit az alatt lesz.”

Partridge úr azonban hozzátette, hogy ez a hónap nyugodtabb lehet és augusztus hátralévő részében kevésbé szeles lesz majd az idő.

Mindez azok után került bejelentésre, hogy az Antoni vihar hatalmas asőzéseket és rendkívül erős szelet hozott az országba, ugyanis szombaton kevesebb mint egy nap alatt egy teljes havi csapadékmennyiség esett több területen is. Az ország hatalmas területeire sárga színű vihar miatti riasztást adtak ki, és az észak-yorkshire-i Whitby egyes részei teljesen víz alá kerültek a nagy felhőszakadások közepette.

Mára azonban rendeződtek a körülmények, és a következő hét elején tovább enyhülnek. Hétfőn nagyrészt száraz idő lesz, tűrhető mennyiségű napsütéssel. Kedden felhős idő várható, helyenként esővel. Az ország nyugati és délnyugati területein azonban a hét végén felhősebb és nedvesebb lesz az időjárás.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után