Egy kórház parkolójában halt meg egy 18 éves fiatal Angliában, miután súlyos sérüléseket szenvedett 1

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz, miután egy tinédzser srác meghalt egy kórház parkolójában Angliában, azt követően, hogy a lakosság egy segítőkész tagja odáig még elvitte.

Egy kórház parkolójában halt meg egy 18 éves fiatal Angliában, miután súlyos sérüléseket szenvedett 3

A devoni és cornwalli rendőrséget vasárnap éjfél után hívták ki egy incidenshez, ami a cornwalli Bodminban található egyik ingatlanban történt. Az elbeszélések alapján többen elmenekültek a helyszínről, egy személy pedig, aki egy 18 éves férfi volt, súlyosan megsérült.

A lakosság egyik tagja őt a Bodmin Kórházba vitte, de sajnos még az épület előtti parkolóban belehalt sérüléseibe. Az áldozatot hivatalosan még nem azonosították, de hozzátartozóit értesítették – közölte a rendőrség.

A támadás után nem sokkal egy 17 éves fiatalt gyilkosság elkövetésének alapos gyanúja miatt, egy másik 18 éves fiatalt pedig betöréses lopás gyanúja miatt vettek őrizetbe. A helyszínelés a kórház parkolójában még folyik, de maga a kórház a megszokott módon nyitva tart.

Ilona Rosson nyomozó felügyelő a következőket mondta: „Szeretnénk a szemtanúkat megkérni, hogy jelentkezzenek, és szeretnénk meghallgatni mindenkit a történtekkel kapcsolatosan, aki a Wallace Street, a Berrycombe Road és az A389-es út környékén tartózkodott a Cardell Road és a Bodmin Kórház közötti részen július 22-én, szombaton este 10 óra és július 23-án, vasárnap hajnali 1:30 között.”

„Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen típusú incidens mennyire sokkoló lesz a helyi közösség számára. Arra kérjük az embereket, hogy tartózkodjanak a közösségi médiában való találgatásoktól, és ha bárki tud valamit, ami segíthet a nyomozásban, azonnal forduljon a rendőrséghez.”

Arra is kértek mindenkit, aki CCTV-vel, ajtóba épített kamerával vagy bármilyen más kamerával rendelkezik és bármit rögzített az incidens helyszínén, hogy azonnal vegye fel a kapcsolatot a hatóságokkal.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után