Egy bevásárlóközpontban az emberek szeme láttára szúrtak hátba egy férfit Londonban 1

A londoni rendőrség egy késes támadót keres nagy erőkkel, miután késelés történt fényes nappal egy kelet-londoni bevásárlóközpontban.

Egy bevásárlóközpontban az emberek szeme láttára szúrtak hátba egy férfit Londonban 3

A hírek szerint az áldozatot hátba szúrták. A támadás helyszínére a mentőket kedden 12 óra 53 perckor hívták a The Brewery-hez. A közösségi médiában keringő videofelvételeken az látható, ahogy a vásárlókat nem sokkal a támadás után evakuálják és mindenkit kiterelnek az épületen kívülre.

A Met Police értesülése szerint a késelés a The Brewery egyik lépcsőházában történt, az áldozatot, aki egy férfi, a kiérkező mentők ellátták, majd egy kórházba szállították. A rendőrség jelenleg a férfi állapotát illetően még nem tett közzé bővebb információt. Az elkövető felkutatására valóságos hajtóvadászat indult, a helyszínelés továbbra is tart.

A Met szóvivője ezt mondta: „Február 20-án, kedden 12 óra 53 perckor riasztották a rendőrséget egy támadáshoz melynek során egy férfi megsérült a romfordi The Breweryben. A rendőrtisztek és a londoni mentőszolgálat is több egységet küldött a helyszínre. A szemtanúk arról számoltak be, hogy egy férfit akit megtámadtak, hátba szúrták egy késsel.”

Egy bevásárlóközpontban az emberek szeme láttára szúrtak hátba egy férfit Londonban 4

„Az áldozatot, miután ellátták a helyszínen egy kelet-londoni kórházba szállították. Még várjuk a fejleményeket az állapotát illetően. A nyomozás ezen korai szakaszában úgy gondoljuk, hogy a késelés a The Brewery lépcsőházában történt. A nyomozás folyamatban van, a gyanúsított azonosítása és felkutatása most az első számú prioritás.”

David Taylor, a helyi önkormányzattól a nyilatkozatában ezt mondta: „Elborzadva hallom, hogy egy újabb késelés volt Romfordban, imádkozom az áldozatért és családjukért. Az ilyen pillanatokban városként kell összefognunk, és vigyáznunk kell a körülöttünk lévőkre. Városunk tele van csodálatos emberekkel és csodálatos rendőrökkel, akikről tudom, hogy most mindent megtesznek az ügy mielőbbi megoldása érdekében.”

„Egyre gyakrabban hallunk az ehhez hasonló incidensekről, ezért megkerestem a közösség vezetőit, hogy szervezzenek egy sürgős bűnügyi csúcstalálkozót. Ennek részleteit a lehető leghamarabb nyilvánosságra fogjuk hozni. Meggyőződésem, hogy helyre tudjuk hozni Romfordot, és nagyszerű hellyé varázsolhatjuk, mert ebből elég volt, ami sok az sok”.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után