Négy 12-14 éves fiú egy Morrisons mellett erőszakolt meg egy fiatal lányt Angliában 1

Négy 12 és 14 év közötti fiút tartóztattak le a rendőrök nemrégiben nemi erőszak elkövetésének alapos gyanújával Greater-Manchester területén.

Négy 12-14 éves fiú egy Morrisons mellett erőszakolt meg egy fiatal lányt Angliában 3

A greater-manchesteri rendőrséget szombat este hat óra magasságában hívták ki a Newbold Metrolink állomás környékére Rochdale területén, Greater-Manchesterben, egy Morrisons szupermarket közvetlen közelében lévő helyszínre.

Összesen négy gyanúsítottat, egy 12 éves fiút, egy 13 évest és két 14 évest, tartóztattak le nemi erőszak elkövetésének gyanújával, és jelenleg is mindannyian rendőrségi őrizetben vannak.  Az áldozatot, egy fiatal lányt most speciálisan kiképzett szakértők támogatják a történtek feldolgozásában.

Négy 12-14 éves fiú egy Morrisons mellett erőszakolt meg egy fiatal lányt Angliában 4

Sem a lány korát sem pedig a személyazonosságát nem hozták egyelőre nyilvánosságra, sőt az állapotáról sem adtak eddig bővebb tájékoztatást. A rendőrség egy nagyobb területet lezárt a nyomozás és a helyszínelés idejére.

A Greater Manchester Police szóvivője a Manchester Evening News-nak ezt mondta: „Szombat este 18 óra körül a rendőrséghez egy nemi erőszakról érkezett bejelentés a rochdale-i Newboldban. Négy egyenként 12, 13, 14 és 14 éves fiút tartóztattak le az embereink nemi erőszak elkövetésének alapos gyanúja miatt, és ők továbbra is rendőrségi őrizetben vannak. A kihallgatásuk már zajlik.”

Négy 12-14 éves fiú egy Morrisons mellett erőszakolt meg egy fiatal lányt Angliában 5

Az incidens helyszínének alapos átkutatása és a környéken lévő kamerák felvételeinek begyűjtése is folyamatban van. A támadás alig 100 méterre történt egy szupermarket bejáratától. A rendőrség arra kért mindenkit, aki látta, mi történt, vagy bármilyen információval rendelkezik az incidensről, az lépjen kapcsolatba a hatóságokkal.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után