Egy 7 és egy 9 éves kisfiút az édesanyjukkal együtt holtan találtak egy londoni lakásban – a gyerekeket megfojtották 1

Két fiatal kisfiút és velük együtt az édesanyjukat is holtan találták otthonukban, a brit fővárosban, ráadásul a gyermekeket megfojtották, derült ki nemrégiben az ügy kapcsán indított nyomozás legfrissebb fejleményeiből.

Egy 7 és egy 9 éves kisfiút az édesanyjukkal együtt holtan találtak egy londoni lakásban – a gyerekeket megfojtották 3

A 47 éves Nadja de Jagert és fiait, a kilenc éves Alexandert és a hét éves Maximust azután találták meg, hogy március 9-én a rendőrség emberei behatolt otthonukba a délkelet-londoni Belvedere-ben. A kiérkező rendőrök délelőtt 11 óra 50 perckor találták meg a holttesteket a helyszínen, miután aggályok merültek fel ugyanis egyikük sem jelentkezett.

A kórbonctani vizsgálatok alapján a fiúk halálának oka a nyak összeszorítása és légzési elégtelenség volt, míg édesanyjuk halálának oka hasonló ám az ő esetében valószínűsíthető, hogy önkezével vetett véget életének és felakasztotta magát.

Oliver Stride nyomozó főfelügyelő elmondta, hogy mindkét fiút a Mayfield Road-i ingatlan egyik emeleti hálószobájában találták meg. Majd hozzátette: „Maximus az ágyon feküdt, Alexander pedig az ágy mellett feküdt a földön.”

Azt is elárulta, hogy a fiúk apja, akinek a nevét nem közölték, azonosította a fiúk holttestét. Alexander és Maximus „minta tanulók” és „egymás legjobb barátai” voltak – mondták a pedagógusok az iskolájukban. A Belvedere Infant and Junior School szóvivője így nyilatkozott: „Alex és Max valóban csodálatos tagjai voltak iskolai közösségünknek, és nagy szeretettel fogunk emlékezni rájuk.”

Egy 7 és egy 9 éves kisfiút az édesanyjukkal együtt holtan találtak egy londoni lakásban – a gyerekeket megfojtották 4

„Szeretetteljes és gondoskodó fiúk voltak, akiknek hatalmas volt a tudás iránti vágyuk. Mindketten minta tanulók voltak, és egyértelmű volt, hogy egymás legjobb barátai is egyben. Nagyon hiányozni fognak a tanulóknak és a személyzetnek egyaránt, és örökre a szívünkbe zártuk őket.”

A nyomozók nem keresnek további személyeket az incidens kapcsán, ami valószínűsíti, hogy a gyermekek édesanyja követhette el ezt a szörnyű cselekedetet amelyet követően saját magával is végzett.

Sarah Ormond-Walshe dél-londoni halottkém a következőt mondta a meghallgatáson: „Mindhárom halálesettel kapcsolatban rendőrségi vizsgálat folyik, amely valószínűleg hat hónapon belül lezárul. Amint ez megtörtént, el kell dönteni, hogy szükség lesz-e teljes körű vizsgálatra.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után