Egy 17 éves srácot egy házibulin szúrtak le, egy másik fiatalt pedig többször is meglőttek a nyílt utcán Angliában 1

Halálra késeltek egy 17 éves fiút egy házibuliban tegnap este. A rendőrség embereit hajnali 2 óra 48 perc körül riasztották az Armley területén levő Salisbury Grove-hoz, miután a Yorkshire-i Mentőszolgálat bejelentést kapott, hogy egy fiatalt megkéseltek.

Egy 17 éves srácot egy házibulin szúrtak le, egy másik fiatalt pedig többször is meglőttek a nyílt utcán Angliában 3

A rendőrök a támadás helyszínére érkezve egy csomó embert találtak a házban, akiket felszólítottak, hogy azonnal távozzanak onnan. Ekkor találták meg a tizenéves fiút, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Őt a kiérkező mentők egyből a legközelebbi kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Egy férfi, aki az utca túloldalán lakik nyilatkozott a Yorkshire Live-nak, és ezt mondta: „Én pont ott lakom szemben a házzal, ahol a tragédia történt. Új házakról van szó, amelyek csak pár hónapja épültek, és szerintem ez volt az első buli, amit ott rendeztek.”

„Jó volt a hangulat, kicsit hangos volt a zene, de mindenki jól érezte magát. Nem feszültem a dolgon, és lefeküdtem. Csak reggel, amikor felébredtem, láttam, hogy tele van az utca rendőrökkel és a környéket lezárták. Sajnos az első parti, amit ott rendeztek, meglehetősen szomorúan végződött.”

A West Yorkshire-i rendőrség szóvivője azt mondta: „A rendőrség gyilkossági ügyben nyomozást indított egy 17 éves fiú halála miatt. Ma hajnali 2 óra 48 perckor a rendőrséghez rendbontásról érkezett bejelentés az armleyi Salisbury Grove-on egy házban történt, ahol sok ember részvételével egy házibulit rendeztek.”

„Ezt követően egy újabb hívás érkezett a mentőszolgálattól, akik egy fiatal sráchoz mentek ki, akit az említett címen megkéseltek. A rendőrség emberei is a helyszínre siettek, és hazaküldték a bulizó embereket, az áldozatot, egy 17 éves leedsi fiút pedig kórházba szállították, ahol sajnos nem sokkal később meghalt. A nyugat-yorkshire-i rendőrség gyilkossági nyomozócsoportja gyilkosságként kezelik a fiú halálát.”

A vezető nyomozótiszt, Alan Weekes nyomozó főfelügyelő kijelentette: „Egy fiatal élet elvesztése ilyen hirtelen és erőszakos körülmények között abszolút tragédia, és nagyon komolyan kezeljük az esetet, és mindent megteszünk a felelősök azonosítása és bíróság elé állítása érdekében.”

Eközben egy másik támadás során súlyosan megsérült és kritikus állapotban van egy férfi, miután Rotherham egyik utcájában többször is hátba és lábon lőtték. A rendőrség tájékoztatása szerint az esetet követően egy 21 éves férfit tartóztattak le emberölési kísérlet gyanújával.

Egy 17 éves srácot egy házibulin szúrtak le, egy másik fiatalt pedig többször is meglőttek a nyílt utcán Angliában 4

A dél-yorkshire-i városban a Winifred Street-re hívták ki a rendőröket tegnap délután 2 óra 30 perc körül. A megtámadott húszas éveiben járó férfi hátán és lábán olyan sebeket találtak, amelyek minden kétséget kizáróan lőfegyver okozta sérülések. A mentők kórházba szállították, ahol továbbra is kritikus állapotban van.

Janine Broughton nyomozó azt mondta: „Tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen jellegű incidens aggodalomra ad okot a környékbeli lakosok körében. Megnövelt rendőri jelenlét van a környéken, amíg a rendőrtisztek lefolytatják a vizsgálatokat, és arra kérek mindenkit, hogy beszéljenek velük, ha aggályaik vannak. Azért vannak, hogy segítsenek önöknek.”

“Nyomozásunk még a kezdeti szakaszában van, azonban már letartóztattunk, egy 21 éves férfit, akit gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak, és a rendőrök és a nyomozók keményen dolgoznak, hogy megtaláljanak mindenkit, aki ebben szerepet játszott.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után