Egy 15 éves fiút és egy 6 gyermekes anyukát is halálra szurkáltak Angliában 1

Újabb két halálos kimenetelű támadás történt Angliában, melyek során halálra késeltek egy 15 éves fiút egy forgalmas bevásárlóközpontban Birmingham külvárosában, és egy 6 gyermekes anyát pedig Coventry területén.

Egy 15 éves fiút és egy 6 gyermekes anyukát is halálra szurkáltak Angliában 3

A fiút tegnap este 21 óra 15 perc körül késelték meg a West Bromwich-i New Square bevásárlóközpont területén. A rendőrség a történteket követően gyilkossági ügyben indított nyomozást. A bevásárlóközpont szóvivője azt mondta: „Tegnap este incidens történt a New Square-nél. Emiatt a bevásárlóközpont jelenleg teljesen zárva tart.”

„Most amiben csak tudunk, segítünk a West Midlands-i rendőrségnek a nyomozásban, és amint lehetőségünk lesz rá, további tájékoztatást adunk a bevásárlóközpont újranyitásával kapcsolatban. Köszönjük minden vásárlónknak a türelmet és az együttműködést.”

Laura Harrison a helyi rendőrségtől azt nyilatkozta: “Tragédia, hogy ismét egy újabb fiatal életet veszítettünk el késes bűncselekmény következtében. Vizsgálataink kezdeti szakaszában vagyunk, de nyomozóink keményen dolgoznak azon, hogy azonosítsák a felelősöket, és a lehető leghamarabb letartóztassák őket.”

Egy 15 éves fiút és egy 6 gyermekes anyukát is halálra szurkáltak Angliában 4

„Több nyom mentén is elindultunk, de a szemtanúkra is szükségünk van, hogy további információval segítsék a nyomozás menetét. Az elkövetkező napokban növelni fogjuk a környéket figyelő járőrök számát a lakosság megnyugtatása végett.”

Egy másik halálos kimenetelű támadás is történt, mely során egy hatgyermekes anyuka halt meg volt élettársával együtt egy feltételezett gyilkosság után elkövetett öngyilkosság következtében a nő otthonában. A 49 éves Vicala Gheorghe-t a feltételezések szerint az 52 éves Marian Gheorghe halálosan megsebesítette, majd öngyilkos lett.

Egy 15 éves fiút és egy 6 gyermekes anyukát is halálra szurkáltak Angliában 5

A nőt súlyos sérülésekkel a testén találták meg a mentők a Coventry területén lévő Caludon Road-i házában pénteken a hajnali órákban. Azonnal egy közeli kórházba szállították, de nem sokkal később belehalt a sérüléseibe, Mariant pedig még a helyszínen halottnak nyilvánították.

A West Midlands-i rendőrség szóvivője a következőket mondta: „A pár korábban együtt élt, így jól ismerték egymást. A jövő héten mind a két személy esetében boncolásra kerül sor a halál pontos okának és körülményeinek megállapítására. Folytatjuk a nyomozást, hogy kiderítsük pontosan mi is történt, de jelen pillanatban határozottan úgy látjuk, hogy Marian megsebesítette Vicalát, majd saját magát. Jelenleg senki mást nem keresünk ezzel az incidenssel kapcsolatban.”

Egy 15 éves fiút és egy 6 gyermekes anyukát is halálra szurkáltak Angliában 6

A West Midlands Mentőszolgálat szóvivője ezt mondta: „Reggel 5:30-kor kaptunk bejelentést a coventryi Caludon Roadon történt késelésről. Több egységet is a helyszínre küldtünk. A válságos állapotban lévő férfit a rendőr kollégák igyekeztek életben tartani, majd a mentőszolgálat munkatársai átvették az irányítást, és azonnal megkezdték a szakszerű ellátását. Sajnos azonban nem tudták megmenteni, és a helyszínen belehalt a sérüléseibe.”

„A súlyos sérüléseket szenvedett nő traumatológiai ellátásban részesült az orvosok által, majd a Coventry és Warwickshire Egyetemi Kórházba szállították. Nem sokkal a kórházba érkezés után azonban sajnos világossá vált, hogy nem lehet megmenteni, és kicsivel később ő is életét vesztette.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után