Egész napos sztrájk lesz a Northern Line metró vonalán 1

24 órás sztrájkot fognak tartani a londoni metró egyik legforgalmasabb vonalának dolgozói hétfőn.

morden

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét már előre, nehogy aznap reggel érjen váratlanul a kellemetlen helyzet. Mind tudjuk milyen idegesítő, mikor reggel sietünk a munkába, vagy olyan jó lenne hamar hazaérni meló után, és amikor a megállóhoz érünk, le van zárva. EZT az érzést akarjuk, hogy elkerüljétek.

December 1-én, hétfőn hajnal 4:45-től kedd hajnal 4:45-ig a Northern Line déli részén a Rail, Maritime and Transport unió (RMT) dolgozói egész napos sztrájkot fognak tartani.

A sztrájk egy alkalmazott elbocsátása miatt szerveződött meg, akit munkavégzős közbeni alkohol fogyasztás vádjával rúgtak ki.

A sztrájkolók szerint az elbocsátott alkalmazott a körülmények áldozata volt, akivel csak példát akartak statuálni.

A London Underground vezetősége egyértelművé tette, hogy ez a sztrájk nem vezet sehová. Nem fognak vele elérni semmit, csak azt, hogy az aznapi fizetésüket nem kapják meg. A vállalatnál ugyanis a zéró tolerancia alapszabály, és ha bárkit ennek megszegésén kapnak, annak számolnia kell a szigorú következményekkel.

Forrás: BBC News

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után