VÉGRE, az összegabalyodott fülhallgatók és headset-ek korszakának vége: Itt a MOUS 1

Két fiatal brit srác örökre megoldotta a kibogozhatatlanul összecsomósodott fülhallgatók problémáját a Kickstarter kampányukat támogató tömegek segítségével.

Musicase-Black1_3118591k

Ezzel a találmánnyal nem kell többé idegeskednünk a zsebünkben érthetetlen módon másodpercek alatt kibogozhatatlan nagy görccsé alakuló fülhallgatók és headset-ek miatt.

 A MOUS Musicase vállalkozásnak köszönhetően ez a probléma nem létezik többé. A két fiatalember, Josh Shires és James Griffith a Kickstarteres weboldalon közösségi kampány formájában is meghirdették találmányukat, amit bárki támogathatott pénzzel. Az induláshoz szükséges 10 ezer fontos célt 2 hét alatt összegyűjtötték a rengeteg támogatónak köszönhetően. A két ifjú titán 25 különböző prototípust dobott kukába, mire sikerült a termék tökéletes formatervét a funkcionalitással ötvözni úgy, ahogyan szerették volna.

A gyártás Manchesterben fog megkezdődni, és Karácsony előtt már megvásárolható lesz. Jelenleg ez a telefon tok, ami egyben a fülhallgató szakszerű tárolására is alkalmas, iPhone-okhoz lesz kapható, de a közeljövőben más mobil gyártókkal is megkezdődnek a tárgyalások.

Forrás: telegraph

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után