Edzőtermekben lopkodta az emberek bankkártyáit, abból élt fényűző életet és utazgatott összevissza egy pár Londonban 1

Egyre megdöbbentőbb dolgokra képesek az emberek, akik irigykedve követik mások fényűző életmódját, csak azért, hogy egy kicsit nekik is részük lehessen benne, és kirakhassanak pár fotót a közösségi oldalukra, hogy hátha majd őket is irigylik mások.

Edzőtermekben lopkodta az emberek bankkártyáit, abból élt fényűző életet és utazgatott összevissza egy pár Londonban 3

Designer táskák és ruhák, méregdrága törzskönyves kiskutya és nyaralás Dubaiban és az Amalfi-parton. Látszólag mindenük megvolt. A valóság azonban az, hogy a 39 éves Ashley Singh és a 20 éves Sophie Bruyea csak csaló tolvajok voltak akik az edzőtermekben fosztogattak Londonban és Anglia délkeleti régiójában több másik helyen.

Egy év alatt legalább 18 embert vettek célba és loptak meg méghozzá úgy, hogy az öltözőszekrényekből vitték el az áldozatok hitelkártyáit. Bruyea Facebook oldalán a pár úszómedencék mellett pózol, luxusautót vezet, és egy hatalmas akvárium előtt áll a Dubai legikonikusabb szállodájának nevezett Burj Al Arab-ban.

Edzőtermekben lopkodta az emberek bankkártyáit, abból élt fényűző életet és utazgatott összevissza egy pár Londonban 4

A bíró elmondta, milyen hatást gyakorolt a vádlottak viselkedése az áldozataikra, akik közül sokan szakemberek voltak. Sokan közülük emiatt már nem érzik magukat biztonságban idegenek közelében.

Összesen 18 hasonló bejelentés érkezett, amelyek mind ezzel az üggyel hozhatók összefüggésbe, ebből 14 London környékén, egy Sussexből, egy Hertfordshire-ből és kettő Cambridgeshire-ből.

Edzőtermekben lopkodta az emberek bankkártyáit, abból élt fényűző életet és utazgatott összevissza egy pár Londonban 5

Singh-t és Bruyeát a dél-londoni Bromley-ből 2022 januárja és 2023 januárja között elkövetett csalások és lopások egész sora miatt ítélték el. Singh három év börtönt kapott, Bruyeát pedig 20 hónapra ítélték amit a fiatal bűnelkövetők intézetében kell letöltenie, és egy rehabilitációs programra is be kell iratkoznia és 120 óra fizetetlen közmunka is vár rá.

Luis Martins Da Silva nyomozó azt mondta: „Tudjuk, hogy a londoniak aggódnak a lopások miatt. Ez egy szörnyű bűn, és sok stresszt, fájdalmat és anyagi kárt okoz egyre több embernek. Ezért vesszük komolyan ezt a bűncselekményt, és egy egész csapatunk elkötelezte magát Singh és Bruyea elfogása mellett.”

Edzőtermekben lopkodta az emberek bankkártyáit, abból élt fényűző életet és utazgatott összevissza egy pár Londonban 6

„Nem hagyhattuk figyelmen kívül, hogy érzéketlen viselkedésük pusztító hatással volt az átvert és becsapott emberekre, és reméljük az, hogy elkaptuk őket, ez egy kis vigaszt nyújt az áldozatoknak. Arra kérek mindenkit, akitől elloptak valamit, hogy lépjen kapcsolatba velünk, mert szeretnénk tanulni az esetből, hogy könnyebben elkaphassuk azokat, akik hasonló bűncselekményeket hajtanak végre. Igyekszünk mindenkit kárpótolni, akitől pénzt loptak el vagy csaltak ki.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után