4 nő próbált meg fizetés nélkül „elmenekülni” egy étteremből Angliában, ráadásul 8 gyerekkel, de az egyiket elkapták, és „odahurcolták” egy bankautomatához 1

Egy olasz étterem megvádolt egy négy nőből álló csoportot, méghozzá azzal, hogy megpróbáltak elmenni anélkül, hogy kifizették volna a 425 fontos számlájukat. A nyolc gyermekkel együtt étkező nők osztrigát, marhahúst és különféle tésztaételeket ettek a St Leonards-on-Sea-i La Bella Vistában.

4 nő próbált meg fizetés nélkül „elmenekülni” egy étteremből Angliában, ráadásul 8 gyerekkel, de az egyiket elkapták, és „odahurcolták” egy bankautomatához 3

Ezután pimaszul fizetés nélkül elkezdtek szépen egyenként kisétálni, de a személyzetnek sikerült sarokba szorítania az egyik tettest, akit a rendőrség kiérkezéséig lefogtak és ott tartottak. Ezután egy bankautomatához hurcolták, ahol ő mindezek után 60 fontot vett fel, mondván, hogy ennyi az összes pénze.

Aldo Esposito, az étterem résztulajdonosa elmondta, hogy a „menekülési kísérlet” előtt úgy is megpróbáltak kedvezményt szerezni, hogy úgy tettek, mintha valami lenne az ételükben. Azt mondta, nem figyeltek oda a gyerekeikre, akik igen nagy pusztítást okoztak a helyen, sikoltoztak és kiabáltak a felnőttek pedig rájuk sem hederítettek.

Az egyik fiú egy „drága” jeges vödörrel játszott, és amikor Esposito úr arra kérte, hogy hagyja abba, a gyerek állítólag agresszív hangnemben azt mondta neki, „mondja, hogy légyszíves”. Azt mondta, hogy egy másik gyereknek meg nem ízlett az almalé, ezért nemes egyszerűséggel a földre öntötte.

Az étterem vasárnap a nőkről fotókat tett közzé Facebook-oldalán, és ezt írta: „Figyelem minden kisvállalkozónak! Ez az aljas csoport ma délután pimaszul besétált a La Bella Vistába nyolc gyermekkel, több mint 400 font értékben ételt és italt rendeltek, majd megtagadták a fizetést.”

4 nő próbált meg fizetés nélkül „elmenekülni” egy étteremből Angliában, ráadásul 8 gyerekkel, de az egyiket elkapták, és „odahurcolták” egy bankautomatához 4

„A rendőrségnek 60 fontot sikerült behajtania tőlük mindössze, ami csak töredéke az egésznek! Az elmúlt néhány hónapban ez a harmadik alkalom, hogy ilyen csoportok látogattak meg bennünket, ezért kérjük, figyeljenek oda.”

Az étterem tulajdonosai azt mondják, hogy az elmúlt néhány hónapban ez a harmadik ilyen sunyi módon, fizetés nélkül távozni próbáló csoport.

Esposito úr úgy véli, hogy az egyik csoport rokonságban állhat a vasárnapi 4 nővel, és azt mondta, hogy ők is alkalmazták a „panasztétel” technikát, és úgy tettek, mintha allergiás reakciójuk lenne az egyik ételre, annak ellenére, hogy megérkezésükkor nem említették hogy bármelyikük allergiás lenne.

Elmondta azt is, hogy a három incidens összesen csaknem 1000 font veszteséget okozott az étteremnek. A rendőrség nyomozást indított az étteremben elkövetett bűncselekmények miatt.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után