Durva balhé a Ryanair egyik londoni járatán – kényszerleszállást kellett végrehajtani és az egyik utast 3 rendőr tudta csak lecibálni a gépről 1

Az egyik utast úgy kellett lefognia, és erőszakkal a nyakánál fogva lerángatnia a Ryanair egyik járatáról a rendőröknek, miután az ő és a haverjainak a bunkó viselkedése kényszerleszállásra kényszerítette a pilótát Portugáliában, kitolva ezzel a gépen utazókkal.

Durva balhé a Ryanair egyik londoni járatán – kényszerleszállást kellett végrehajtani és az egyik utast 3 rendőr tudta csak lecibálni a gépről 3

A feltételezhetően brit származású utast körülbelül egy tucat portugál rendőr várta, amikor a gép leszállt és úgy kellett lerángatni a gépről, miközben a többi utas döbbenten figyelte az eseményeket. Persze akadtak bőven olyanok is akik tapsoltak és éljeneztek, amikor végre sikerült a férfit eltávolítani a gép fedélzetéről.

Durva balhé a Ryanair egyik londoni járatán – kényszerleszállást kellett végrehajtani és az egyik utast 3 rendőr tudta csak lecibálni a gépről 4

Az incidensről készült felvételen látható, ahogy több utas is veszi a történéseket a telefonjával, és közben döbbenten nézik, ahogy a férfi küzd az őt lefogni igyekvő rendőrök hadával. Amikor a fickó még ennek ellenére is ellenáll azon erőfeszítéseiknek, hogy eltávolítsák őt a repülőről, az egyik rendőr a nyakánál fogva ragadja meg, míg egy másik a karját kapja el.

Ezután lerángatják a gépről miközben ő rúgkapál és ordítozik, lehetővé téve a többi utasnak, hogy folytassák az utat Lutonból Lanzarotébe.

Durva balhé a Ryanair egyik londoni járatán – kényszerleszállást kellett végrehajtani és az egyik utast 3 rendőr tudta csak lecibálni a gépről 5

„Volt egy csapat férfi, aki úgy tűnt, elég sokat ittak, és inzultáltak néhány női utast” – mondta egy másik utas a MailOnline-nak. „Amikor a helyzet kezdett kicsit eldurvulni, az egyik légiutas kísérő megpróbált közbeavatkozni, és ennek következtében valahogy a földre került. A kapitány ezen a ponton figyelmeztette a csapatot, hogy az elfogadhatatlan viselkedést nem tűri meg a fedélzeten, és ha ezt nem hagyják abba, akkor Portugáliában le fog szállni.”

„A zűrzavar azonban tovább folytatódott, és 20 perccel később a pilóta nemes egyszerűséggel közölte, hogy húsz perc múlva leszállunk minden további információ nélkül. A videón verekedő férfi amúgy eredetileg önszántából szállt le, de valamilyen oknál fogva újra felszállt a gépre, és a rendőrség ezt követően távolította el erőszakkal.”

“A videón látható férfivel együtt több másik személyt is leszállítottak a gépről. Eléggé sokkoló jelenet volt. Sok utast eléggé megrázott.” – tette hozzá.

„Pápá haver!” – mondja az egyik hang a videóban, miközben egy nő pedig azt mondja a rendőrségnek, hogy „Szép munka!”

A további felvételeken az is látható, ahogy a férfi még azután is ellenáll a rendőröknek és a kifutón küzd velük, hogy már eltávolították a gépből.

Bár az áldozatot hivatalosan nem azonosították, a források szerint az összes bajkeverő brit személy volt.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után