Alig 1 órája született csecsemőt találtak Londonban egy bevásárló szatyorban kirakva a fagyban az utcára 1

Egy bevásárló szatyorba belerakva találtak meg egy újszülött kislányt Kelet-Londonban, aki vélhetően kevesebb mint egy órás volt, amikor rátaláltak – közölte a Metropolitan Police szóvivője.

Alig 1 órája született csecsemőt találtak Londonban egy bevásárló szatyorban kirakva a fagyban az utcára 3

A csecsemőt egy pokrócba csavarva találta meg nulla fok alatti hőmérsékleten egy épp kutyát sétáltató személy Newhamben. A gyermeket most kórházban ápolják. Csütörtökön 21 óra 15 perc körül értesítették a mentőket, miután a kislányt a Greenway és a High Street South találkozásánál megtalálták.

Szerencsére semmilyen módon nem sérült meg az értesülések szerint, és a kórházi személyzet ideiglenesen az Elsa nevet adta neki. Simon Crick főfelügyelő, Északkelet-London rendőrkapitányságának egyik vezetője egy pénteki Newham-i sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a baba fekete vagy kevert fajú.

Crick úr arra kérte az anyukát, hogy jelentkezzen, és azt mondta: „Rendkívüli mértékben aggódunk a jóléte miatt, mivel traumatikus megpróbáltatáson kellett keresztülmennie, és a születést követően azonnali orvosi ellátásra van szüksége.”

Alig 1 órája született csecsemőt találtak Londonban egy bevásárló szatyorban kirakva a fagyban az utcára 4

„Képzett orvosok és szakorvosok készen állnak rá, hogy segítsenek, és ezért arra kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon, vagy menjen be a legközelebbi kórházba vagy rendőrőrsre. Ha Ön a baba anyja, szeretnénk, hogy tudja, hogy a lánya jól van. Nem számít, milyen körülmények között élsz, kérj segítséget.”

Csütörtök este London környékén a hőmérséklet egészen -4 °C-ig esett, ahogy az Egyesült Királyságot elérte és beterítette a sarkvidék irányából érkező hideg légáramlat – közölte a meteorológiai szolgálat.

A rendőrség szóvivője azt is kihangsúlyozta, hogy aki ismeri az anyát, értesítse a rendőrséget a 999-es telefonszámon méghozzá amilyen hamar csak lehet.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után