Csúnya baleset London belvárosában: Mentőautó ütközött egy emeletes busszal a Baker Streeten 1

Számtalan kép és videó is készült a baleset helyszínén, melynek során egy mentőautó felborult, miután London egyik leghíresebb utcáján ütközött egy emeletes busszal.

Csúnya baleset London belvárosában: Mentőautó ütközött egy emeletes busszal a Baker Streeten 3

A TikTokon is megosztott videón a mentősök láthatók, amint kimásszanak a felfordult jármű belsejéből. A járdán és az úton egészségügyi felszerelések hevertek szerteszét az ütközésből származó törmelékkel és üvegszilánkokkal keveredve.

Az eset tegnap este 23 óra körül történt a Baker Street és a Marylebone Road kereszteződésében, amikor a mentő egy segélyhívásra reagálva igyekezett egy baleset helyszínére odaérni minél gyorsabban.

A fővárosi rendőrség az ütközést követően a helyszínre sietett, ahol addigra már tömeg gyűlt össze, hogy segítsenek a bajba jutott mentősöknek. Eközben a North Finchley felé tartó 13-as busz (amivel a mentő ütközött) utasai állítólag nagyon megijedtek, de szerencsére azon a járművön semmiféle komolyabb személyi sérülés nem történt.

Csúnya baleset London belvárosában: Mentőautó ütközött egy emeletes busszal a Baker Streeten 4

A hírek szerint a busz csapódott bele oldalról a mentőautóba, az oldalára fordítva azt, és az ütközés következtében az ikonikus londoni tömegközlekedési eszköz első ablakai is ripityára törtek. Azonban óriási szerencséjére a buszsofőr is megúszta ép bőrrel.

A rendőrség megerősítette, hogy nem tartóztattak le senkit az incidens kapcsán, és senki sem sérült meg a komolyabban a balesetben. A helyszínre a tűzoltókat is kirendelték, hogy segítsenek a mentősöknek kimászni az összetört gépjárműből.

Csúnya baleset London belvárosában: Mentőautó ütközött egy emeletes busszal a Baker Streeten 5

A londoni mentőszolgálat szóvivője ezt mondta: „Este 23:06-kor hívtak bennünket egy közúti balesethez, amelyben egy segélyhívásra reagáló mentőautó és egy londoni busz vett részt. Az eredeti esethez egy másik mentőautót küldtek ki ezt követően. Ezután több egységet küldtünk a helyszínre. Az ütközés következtében a buszon személyi sérülés nem történt. Az érintett mentőszemélyzetet további vizsgálatokra kórházba szállították.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után