Csődbe ment és minden járatát törölte az egyik ismert brit légitársaság 1

A Flybe nevű brit regionális légitársaság másodszor ment csődbe, melynek következtében most minden járatukat törölték, és számtalan utasukat hagyták cserben.

Csődbe ment és minden járatát törölte az egyik ismert brit légitársaság 3

Az Egyesült Királyság Polgári Repülési Hatósága (CAA) bejelentette, hogy a társaság sajnálatos módon csődbe ment, és felszólította azokat, akiknek már volt jegyük a Flybe járataira, hogy ne menjenek ki a repülőtérre, mert a gépeik nem fognak elindulni. Az utasok egyik napról a másikra kaptak  egy e-mailt, amiben nemes egyszerűséggel közölték velük, hogy ne jelenjenek meg a reptéren a megadott időpontban mert felesleges.

Paul Smith, a CAA fogyasztói igazgatója a következőket mondta: “Mindig szomorú látni, amikor egy légitársaság csődöt jelent, és tudjuk, hogy a Flybe döntése, hogy leállítja a működést, aggasztó lesz minden alkalmazottja és ügyfele számára.”

Csődbe ment és minden járatát törölte az egyik ismert brit légitársaság 4

“Arra kérjük az utasokat, akik ezzel a légitársasággal szerettek volna repülni, hogy ne menjenek ki a repülőtérre, mivel a Flybe összes járatát törölték. A legfrissebb tanácsokért, információkért a Flybe ügyfelei látogassák meg a Polgári Légiközlekedési Hatóság (CAA) weboldalát vagy a Twitter oldalát.”

A légitársaság szintén megerősítette a sajnálatos hírt: “Szomorúan jelentjük be, hogy a Flybe légitársaság ellen csődeljárás indult. A Flybe mostantól megszűnt működni. Az Egyesült Királyságból induló és oda érkező összes Flybe járatot törölték, és nem ütemezik át. ” – írta a cég a Twitter oldalán.

Csődbe ment és minden járatát törölte az egyik ismert brit légitársaság 5

Mindez azok után történt, hogy a Flybe egy korábbi összeomlást követően áprilisban újból elkezdett járatokat üzemeltetni a szigetországban. Azzal a tervvel tért vissza a cég, hogy hetente 530 járatot üzemeltet majd nem kevesebb, mint 23 különböző útvonalon, és olyan repülőtereket szolgál ki, mint a Belfast City, Birmingham, East Midlands, Glasgow, Heathrow és Leeds Bradford repterek.

A Flybe 2020 márciusában ment csődbe először, mivel a Covid-világjárvány kezdete előtt rengeteg alkalmazott távozott a cégtől. Mielőtt az első alkalommal tönkrement volna, ők üzemeltették a legtöbb belföldi járatot a Londonon kívüli repülőterek között.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után