Egy nyilvános WC „végzett” egy férfival London belvárosában a Trafalgar Square mellett 1

Meghalt egy férfi, akit egy teleszkópos nyilvános piszoár nyomott agyon London központjában – közölte nemrégiben a fővárosi rendőrség.

Egy nyilvános WC „végzett” egy férfival London belvárosában a Trafalgar Square mellett 3

A mentők több egységgel siettek a helyszínre a londoni West Enden, hogy megpróbálják kiszabadítani a nyilvános vécé alatt rekedt karbantartót. A mentőakció nem sokkal délután 1 óra után indult a Shaftesbury Avenue és a Charing Cross Road kereszteződésénél.

A Fővárosi Rendőrség nem sokkal az incidens után a közleményében ezt írta: „Sajnálattal kell közölnünk, hogy a mentőszolgálatok erőfeszítései ellenére a Cambridge Circusnél súlyosan megsérült férfi a helyszínen meghalt. A legközelebbi hozzátartozóit már értesítették. A kordonok egyelőre a helyükön maradnak.”

Egy nyilvános WC „végzett” egy férfival London belvárosában a Trafalgar Square mellett 4

A helyszínről készült képek és felvételek látható, ahogy a mentőszolgálat emberei megpróbálják kimenteni a férfit a londoni West Enden lévő földalatti WC-ből. A csapathoz csatlakoztak a tűzoltók, a mentők és a légi mentők is.

A férfi egy hidraulikus piszoár alá szorult be, ami egy a föld alatt elhelyezett vécé, amelyet éjszaka az utca szintjére emelnek fel, hogy az emberek használhassák.

Egy nyilvános WC „végzett” egy férfival London belvárosában a Trafalgar Square mellett 5

Egy korábbi közleményében a rendőrség azt mondta: „A rendőrséget január 27-én, pénteken 13:10 körül hívták egy súlyosan megsérült férfihoz a Cambridge Circusnél. A férfi zúzódásos sérüléseket szenvedett, miközben egy „teleszkópos piszoáron” dolgozott a helyszínen. Az LFB, a LAS és a londoni légi mentőszolgálat is jelen van a baleset helyszínén. A rendőrök az útlezárásban és forgalom elterelésében segítenek.”

Egy nyilvános WC „végzett” egy férfival London belvárosában a Trafalgar Square mellett 6

A londoni tűzoltóság (LFB) szóvivőjének elmondása szerint négy tűzoltóautót és körülbelül 25 tűzoltót küldtek a helyszínre segíteni Soho, Euston és Dowgate tűzoltóállomásokról. Az LBC jelentése szerint még egy darut is hoztak a helyszínre annak érdekében, hogy a teljes szerkezetet kiemeljék a földből.

A Cambridge Circus környékén órákon át útlezárások voltak érvényben, és az ott közlekedő buszokat is elterelték más irányba. Az incidens 15.41-re ért véget– közölte az LFB.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után