Csak 99p lesz a sör korsója Nagy-Britannia több, mint 600 különböző pubjában 1

Valószínűleg rengeteg ember dörzsölgeti majd vidáman a tenyerét a hír hallatán, ugyanis újra egy csomó kocsmában lesz 99p egy korsó sör ára a szigetország számos különböző városában.

Csak 99p lesz a sör korsója Nagy-Britannia több, mint 600 különböző pubjában 3

A közismert pub lánc, a Wetherspoons nemrég jelentette be, hogy a vendéglátó egységeiben újra lesz olyan sör, aminek korsója kevesebb, mint 1 fontba fog kerülni. Az italok egy részének árát egész november hónapban a töredékére csökkentik eme szuper akció keretein belül, ugyanis a kocsmalánc így próbálja visszacsalogatni a vendégeket a pubjaiba a szigetország minden táján.

Angliában összesen 671 kocsmában lesz majd 99p-ért sör kapható, többek közt egy korsó Ruddles Best, vagy egy üveg Beck’s ára is ennyi lesz a következő hónapban. Eközben Skóciában és Walesben 99 kocsma árulja a Beck’s-et és a Bell’s-t 99 pennyért, de lesznek ale-ek is 1,10 GBP-től, amik csak a minimális egységár korlátozások miatt nem adhatók 1 font alatti áron.

Sőt, ha ez nem lenne elég, Minden forró ital is 99 pennybe kerül majd, ingyenes utántöltéssel az akció részeként.

„Pubjaink kiváló italválasztékukról ismertek, és emellett mindig jó ár-érték arányú ajánlatainkról. Egész novemberben a vendégeink nem csak nagy italválasztékból válogathatnak, de az akció segítségével némi pénzt is megtakaríthatnak.” – nyilatkozta Tim Martin, a kocsmalánc alapítója.

A kocsmalánc az áfacsökkentés fokozatos megszüntetése, a magasabb alkalmazotti bérek és a növekvő energiaszámlák ellenére továbbra is igyekszik az árait alacsonyabb szinten tartani. Mindeközben rengeteg vállalkozás emeli az árait, ugyanis nem tudják kitermelni máshogy a kiadásaik növekedését. A becslések szerint a sör korsójának átlagos ára durván 30p-vel is emelkedhet a közeljövőben.      Forrás

Megosztás