Covidos lett a brazil egészségügyi miniszter, akivel Boris Johnson nemrég fogott kezet 1

A brazil egészségügyi miniszter, aki New Yorkban egy találkozón nemrég fogott kezet Boris Johnsonnal, aki akkor maszkot sem viselt, most kiderült, hogy elkapta a koronavírust.

Covidos lett a brazil egészségügyi miniszter, akivel Boris Johnson nemrég fogott kezet 2

Marcelo Quiroga hétfőn a brit miniszterelnökkel és Liz Truss új külügyminiszterrel közösen vett részt egy megbeszélésen, amit Jair Bolsonaro brazil elnökkel folytattak. A brazil kormány közleménye szerint Quiroga úr jelenleg jó egészségnek örvend, és egy ideig karanténban marad az Egyesült Államokban. Az egészségügyi miniszter egyébként még januárban kapta meg a Covid elleni védőoltás első adagját.

Az 55 éves kardiológusról videó is készült, ahogy kezet fogott Johnsonnal, és úgy tudni ráadásul, hogy ugyanabban a szállodában szállt meg, mint a 78 éves Joe Biden, jelenlegi amerikai elnök, aki az ENSZ közgyűlés miatt tartózkodik a városban.

Covidos lett a brazil egészségügyi miniszter, akivel Boris Johnson nemrég fogott kezet 3

Queiroga a közösségi oldalára egy képet is kirakott Michele Bolsonaro first lady -vel, akivel szintén személyesen találkozott, sőt az is kiderült, hogy hétfőn együtt reggelizett egy New York -i befektetési alap több alkalmazottjával is.

Johnsont tavaly áprilisban kórházba szállították, és intenzív osztályra is került a koronavírus miatt, és Dominic Raab volt külügyminiszter helyettesítette, amikor ő rosszul volt a járvány azon szakaszában. Később szerencsére teljesen felépült a vírusból. Mr. Johnson azóta határozottan támogatja az oltás beadását.

Az ülést követő nyilatkozatban Johnson szóvivője elmondta, hogy a miniszterelnök „hangsúlyozta a vakcinák fontosságát, mint a legjobb eszközünket a vírus elleni küzdelemben és az életmentésben világszerte, és emellett kiemelte az Oxford-AstraZeneca vakcina fontos szerepét Nagy -Britanniában, Brazíliában és más országokban. ”

Bolsonarót széles körben bírálják a koronavírus járványra adott válaszreakciója miatt, amely több mint 590 000 embert ölt meg Brazíliában. A brazil elnök még gúnyolódott is azon, hogy az ENSZ közgyűlésen résztvevőknek be kell, hogy oltva legyenek a vírus ellen.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után