Borzasztó baleset Angliában: 3 kisfiú meghalt, miután beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham mellett 1

Három 12 év alatti fiú meghalt, miután tegnap beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham közelében. A 11, 10 és 8 éves gyerekek állítólag a befagyott tavon játszottak épp, amikor az hirtelen beszakadt.

Borzasztó baleset Angliában: 3 kisfiú meghalt, miután beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham mellett 3

A rendőrség ma megerősítette, hogy hárman meghaltak, a negyedik hatéves kisfiú pedig továbbra is kritikus állapotban van a kórházban. A segélyszolgálatokat tegnap délután 14.36-kor hívták először a nyugat-midlandsi Solihull Kingshurst körzetében található Babbs Mill Parkba.

A szemtanúk és a rendőrök közül többen is bementek a vízbe, hogy megpróbálják kiszabadítani a fiatalokat, majd végül a vízi mentésben is kiképzett tűzoltók voltak, akik a gyerekeket szárazföldre juttatták. Egy a helyszínen jelen lévő személy azt is elmesélte, hogy az egyik rendőr az öklével próbál lyukat ütni a jégen, hogy lejusson a jég alatt rekedt gyerekekhez.

Borzasztó baleset Angliában: 3 kisfiú meghalt, miután beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham mellett 4

A vízből kihúzott gyermekeket a mentők és a tűzoltók azonnali ellátásban részesítették, majd két birminghami kórházba szállították őket, ahová mindannyian kritikus állapotban érkeztek.

A rendőrség hozzátette, hogy a tó átkutatása továbbra is folyik annak kiderítésére, hogy valaki más is beleesett-e a vízbe, miután a hírek szerint akár hat gyerek is érintett lehet. A hőmérséklet az incidens idején 1°C körül volt a környéken.

Borzasztó baleset Angliában: 3 kisfiú meghalt, miután beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham mellett 5

„Sajnálatos módon már nem sikerült őket újraéleszteni. Együtt dolgozunk a tűzoltóság és a mentőszolgálat munkatársaival, és mindent megteszünk az érintettek támogatásáért. Folytatjuk a tó átkutatását, és megpróbáljuk megállapítani, hogy pontosan mi történt, és hogy valaki más is beleesett-e a vízbe.”

Borzasztó baleset Angliában: 3 kisfiú meghalt, miután beszakadt alattuk a jég egy tavon Birmingham mellett 6

„Megértjük, hogy ez mennyire nyomasztó a családok és a helyi közösség számára. Arra kérnénk az embereket, hogy a nyomozásnak ebben a szakaszában ne spekuláljanak, és ne osszanak meg semmilyen videófelvételt.” – mondta a helyi rendőrség szóvivője.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után